Γιατί ο Johnny Depp αποφάσισε να γίνει χωρικός;

08:16 4/4/2013 - Πηγή: Queen.gr

O διάσημος ηθοποιός τα βρόντηξε όλα και μετακόμισε σε επαρχιακή πόλη της Αγγλίας!

O τελευταίος χρόνος για τον Johnny Depp δεν ήταν και ιδιαίτερα ήρεμος θα λέγαμε. Από την μία χώρισε με την επί 14 χρόνια σύντροφό του και μητέρα των δύο του παιδιών, Vanessa Paradis και από την άλλη, πρόλαβε ήδη να έχει στο ενεργητικό του μία επεισοδιακή σχέση με την κατά πολύ νεότερή του Amber Heard, η οποία όμως δεν είχε αίσιο τέλος.

Είδε

κι απόειδε λοιπόν ο star, και αποφάσισε να παρατήσει την γκλαμουράτη ζωή του και να γίνει ένας γνήσιος και ταπεινός επαρχιώτης! Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο διάσημος ηθοποιός φέρεται να έχει μετακομίσει σε μία μικρή πόλη ονόματι New Forest στην Μ.Βρετανία, καθώς εθεάθη σε παμπ της διπλανής πόλης με τα παιδιά του!

Μαζί λοιπόν με την Lily Rose και τον Jack, ο 49χρονος star βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα στην παμπ Haven με φόντο το γραφικό λιμάνι του Lymington όπου ήπιε τα ποτά του και διασκέδασε με τα δύο του τέκνα. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, δεν είναι ο μοναδικός celebrity που τους έχει κάνει την τιμή, καθώς ο επίσης ηθοποιός Chris Evans πίνει εκεί τις μπύρες του αρκετά συχνά.

Αν και πολλοί θεωρούν ότι δεν ήταν ο Depp αλλά κάποιος σωσίας του, το γεγονός αυτό και μόνο στάθηκε η αφορμή για να κατακλυστεί με κόσμο το μικρό μαγαζάκι.

Αν κρίνουμε πάντως από τον εκκεντρικό και εναλλακτικό χαρακτήρα του διάσημου ηθοποιού, πολύ πιθανό να άφησε για πάντα τις ΗΠΑ και να αναζήτησε νέα και πιο ήρεμα μέρη για να κάνει μία καινούρια αρχή!

Keywords
Τυχαία Θέματα