Γιαούρτι για λάμψη!

11:52 6/9/2013 - Πηγή: Queen.gr

Νέα έρευνα αποδεικνύει πως κάνει θαύματα στην ομορφιά μας

Το γιαούρτι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα συστατικά στις φυσικές συνταγές ομορφιάς για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα - ρίξτε μια ματιά στη Μάσκα μαλλιών για φυσικές καστανές, το scrub προσώπου με εσπεριδοειδή, την Τέλεια μάσκα σώματος που σας έχουμε δείξει. Τώρα έρχονται οι ερευνητές του MIT να πουν ότι το γιαούρτι μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο για λαμπερή επιδερμίδα αλλά και δυνατά, λαμπερά μαλλιά!

Σε έρευνα που έκαναν για την

επίδραση που έχει το προβιοτικό γιαούρτι στο πεπτικό σύστημα των ποντικιών, διαπίστωσαν πως το τρίχωμά τους είχε γίνει εντυπωσιακά φωτεινό. Ψάχνοντας αυτό το δεδομένο, είδαν πως τα ποντίκια που έτρωγαν γιαούρτι με προβιοτικά είχαν ορατή βελτίωση στην στην ανάπτυξη των μαλλιών τους και τη λάμψη της τρίχας σε σχέση με τα άλλα που ακολουθούσαν ένα απλό πρόγραμμα διατροφής, ενώ και το δέρμα τους ήταν πιο νεανικο και λαμπερό.

Αν και χρειάζεται να γίνουν έρευνες στον άνθρωπο για να φτάσουμε σε ακριβή συμπεράσματα, δεν θα ήταν έκπληξη αν διαπιστώναμε πως το γιαούρτι έχει παρόμοια επίδραση σε μας, λένε οι ερευνητές οι οποίοι θεωρούν πως τα βακτήρια που περιέχει προκαλούν αλλαγές στο ανοσοποιητικό σύστημα και στις ορμόνες που επηρεάζουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα