Γιαγιακούλα: Πίτες για …Ψήσιμο στο Χριστουγενιάτικο Τραπέζι σας και μόνο από 9,90 €/κιλό!

Η πιο νόστιμη, πιο παραδοσιακή και μαζί πιο οικονομική επιλογή για τις φετινές γιορτές.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, μαζί τα εορταστικά τραπέζια και κάθε νοικοκυρά την απασχολεί πάντα το ίδιο θέμα: Tι διαφορετικό και ξεχωριστό θα μαγειρέψει για τους καλεσμένους και την οικογένειά της.

Η Γιαγιακούλα λοιπόν έχει μία μοναδική πρόταση: Με ένα τηλέφωνο παραγγέλνετε ό,τι πίτα ή πίτες τραβάει η όρεξή σας και ταιριάζει στο μενού που έχετε σχεδιάσει για το εορταστικό

σας τραπέζι, σε όποιο μέγεθος ταψί επιθυμείτε και την παίρνετε έτοιμη για ψήσιμο! Εσείς το μόνο που θα κάνετε είναι να την βάλετε στο φούρνο και να την ψήσετε λίγο πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας για να απολαύσετε ζουμερή, χειροποίητη πίτα, φτιαγμένη με τα πιο αγνά υλικά, με κρατσανιστό, χωριάτικο φύλλο. Και μάλιστα φρέσκια και όχι προπαρασκευασμένη ή κατεψυγμένη και μόνο από 9.90 € το κιλό!
Μαζί μπορείτε να παραγγείλετε και την θρυλική βασιλόπιτά της με μπόλικο μαχλέπι, μαστίχα και φρέσκο βούτυρο για να καλωσορίσετε με τη μοναδική αυτή γεύση το 2014!

Χωριάτικη τυρόπιτα με ανθότυρο και φέτα,
Κρεατόπιτα πολίτικη με μοσχάρι μαγειρεμένο στο ζωμό του, κουνάρι και σταφίδες,
Κοτόπιτα με φρέσκο φιλέτο κοτόπουλου, κουκουνάρι και σταφίδες,
Αγιορείτικη πρασόπιτα με κόκκινη πιπεριά και φέτα,
Πίτα μουσακά ή παστίτσιο

είναι μερικές μόνο από τις πίτες που με μεράκι και αγνά υλικά ζυμώνει η ΓιαγιαΚούλα κάθε μέρα και για κάθε γιορτινό ή μη τραπέζι σας.

Δεν υπάρχει πιο νόστιμη, πιο παραδοσιακή και μαζί πιο οικονομική επιλογή για τις φετινές γιορτές.

Αν είστε λοιπόν λάτρης του αυθεντικού, παραδοσιακού, χειροποίητου, τότε η Γιαγιακούλα σας περιμένει στη σπιτική της γωνιά, Λαοδίκης 36-38, στην Πλατεία Εσπερίδων-Γλυφάδα (210-8983223, www.giagiakoula.gr) για γευστικά ταξίδια που θα ξυπνήσουν τις καλύτερες μας αναμνήσεις.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!

Keywords
Τυχαία Θέματα