Φτιάξαμε το πιο οικονομικό industrial τραπεζάκι με παλέτες και σας το παρουσιάζουμε

19:36 7/3/2013 - Πηγή: Queen.gr

Κάντε μόνοι σας τα έπιπλά σας στο πι και φι με τη βοήθεια του Queen.gr.

Ξεχάστε τον Karim Rashid (δε μας αρέσει καν πια), τους σκανδιναβούς υπερτιμημένους αρχιτέκτονες, τα έπιπλα από βαρύ σκούρο ξύλο που θέλει σώνει και ντε να σας φορτώσει η μάνα σας και φυσικά ξεκολλήστε λίγο από το IKEA και τα hot dog του. Η κρίση μας άδειασε μεν τις τσέπες, γέννησε όμως ιδέες ευχάριστες, εύκολες, ιδιαίτερες και πάνω από όλα οικονομικές.

Ποιος λοιπόν ο λόγος να μαζέψετε δέκα μηνιάτικα για να παραγγείλετε ένα έπιπλο υπερπαραγωγή του τάδε καταστήματος, όταν μπορείτε να εφαρμόσετε το DIY(do it yourself) σύστημα και να κάνετε το νέο σας σπιτικό να μοιάζει με το πιο σύγχρονο industrial χώρο του εξωτερικού.

Εμείς όσο και να ψάξαμε δε βρήκαμε ένα τραπέζι που να ταιριάζει στο σαλόνι μας, γι΄αυτό και κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Τηλεφωνήσαμε στη διακοσμήτρια και φιλενάδα Βίλλυ Φατούρου και ζητήσαμε τη βοήθειά της για να κάνουμε το σαλόνι μας λειτουργικό κατασκευάζοντας ένα τραπεζάκι από ξύλινες παλέτες. Έχοντας μία αίσθηση του χώρου που σε κάνει να την εμπιστευτείς από την πρώτη στιγμή, δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί η εν λόγω δεσποινίδα αποφάσισε να κάνει επάγγελμα το να τρυπώνει στα ξένα σπίτια και να τα μεταμορφώνει.

"Οτιδήποτε κάνεις μόνος σου έχει άλλη αξία, ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει το σπίτι του όπως αυτός θέλει με το μικρότερο δυνατό κόστος και τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Οι τέσσερις τοίχοι γίνονται αμέσως σπίτι, νιώθεις πως έχεις βάλει το μεράκι σου και το προσωπικό σου γούστο και φυσικά ξοδεύεις ελάχιστα ενώ σαχλαμαρίζεις και παίζεις κατασκευάζοντας έπιπλα με φίλους", θα μας πει ενώ κουβαλάει όλα της τα σύνεργα, επεξεργάζεται το χώρο, παίζει με την Tiffany (είναι γάτα όχι κόσμημα) και μιλάει στο κινητό.

Keywords
Τυχαία Θέματα