Φόβος: Ο μεγαλύτερος εχθρός μας

15:14 9/9/2013 - Πηγή: Queen.gr

Μπορεί να μην το παραδεχόμαστε, μπορεί να μην το βλέπουμε, να μην το αισθανόμαστε, αλλά για κάθε βήμα που κάνουμε προς τα πίσω, η αιτία είναι ο φόβος!

Η ανασφάλεια, ο φόβος, η αβεβαιότητα αποτελούν τα στοιχεία που μας κρατάνε στάσιμους και δεν τολμάμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα.

«Τρέλα είναι, να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα».

Άλμπερτ Αϊνστάιν

Πόσο αληθινό είναι αν το σκεφτείς αυτό. Ρεαλιστικό! Κάθε μέρα κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Ξέρεις από το 1ο λεπτό που θα ξυπνήσεις τι θαα κάνεις, μέχρι

και το βράδυ που θα επιστρέψεις στο σπίτι. Και περιμένεις η μέρα σου να γίνει διαφορετική, να γίνει συναρπαστική, χωρίς εσύ να έχεις διάθεση να αλλάξεις τίποτα. Χωρίς εσύ να είσαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόκληση - πρόσκληση της ζωής!

Η κούραση, οι ευθύνες, αλλά κυρίως η ωριμότητα που ήρθε και δεν λέει να ξεκουνηθεί από πάνω σου, σε έκαναν να αναρωτιέσαι τι έγινε και δεν προχωράς - και δεν ξεκολλάς- σε όλα εκείνα που θα σε συναρπάσουν!

Και μετά ήρθε ο κορεσμός!!! Σε όλους τους τομείς...

Εκτός και αν ανακαλύψεις πως η τρέλα μπορεί και να σε οδηγήσει στην ευτυχία!

Εκτός και αν ανακαλύψεις, πως το ρίσκο ξαναβάζει στη ζωή σου συναισθήματα που είχες θαμμένα μέσα σου, όπως αγωνία, ελπίδα, ενθουσιασμό και αφήσεις να σε πάει η ζωή εκεί που ήθελες!

Ο τολμών άλλωστε, Νικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα