Ευαισθητοποιημένη τρίχα; Η L'Oréal Professionnel της δίνει το φιλί της ζωής!

Με τη νέα σειρά φροντίδας serie expert Pro-Keratin Refill

Έχοντας μελετήσει σε βάθος τις ανάγκες των ευαισθητοποιημένων μαλλιών, η L'Oréal Professionnel, με τη βοήθεια της βιομιμητικής, δημιούργησε μια επαναστατική σειρά περιποίησης που όχι μόνο προσφέρει την πιο απαλή φροντίδα αλλά δημιουργεί μια νέα, πιο ανθεκτική τρίχα. 
Ο λόγος για τη σειρά Pro-Keratin Refill, στην καρδιά της οποία πρωταγωνιστούν

το Σύμπλεγμα Pro-Keratin (Επανορθωτική Προκερατίνη), ένα μείγμα από αμινοξέα και πρωτεΐνη σιταριού, που ενδυναμώνει άμεσα τα μαλλιά, αντικαθιστώντας την απώλεια ύλης στις ευαισθητοποιημένες περιοχές της τρίχας ενώ παράλληλα αντισταθμίζει την απώλεια της φυσικής κερατίνης των μαλλιών και το Incell, ένα λιπιδικό μόριο εμπνευσμένο από τα φυσικά Ceramides των μαλλιών, που διεισδύει στη Ζώνη Β της τρίχας και αποκαθιστά τις εύθραυστες περιοχές. Η δράση του, διαπερνά τα λέπια της τρίχας και ενισχύει τη συνοχή, προστατεύοντας το εσωτερικό της.
Η σειρά Pro-Keratin Refill περιλαμβάνει το Σαμπουάν επανόρθωσης που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, καθαρίζει απαλά και περιποιείται την τρίχα, την Μάσκα επανόρθωσης  που αφήνει τα μαλλιά μαλακά, μεταξένια και τα αγκαλιάζει με ένα μοναδικό άρωμα, την Κρέμα επανόρθωσης, μια εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση με προ-κερατίνη που δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά και την Θερμοπροστατευτική κρέμα επανόρθωσης που προσφέρει την ιδανική προστασία που χρειάζονται τα ευαίσθητα μαλλιά σε όλη τη διάρκεια του χτενίσματος. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με ξυλόζη, γνωστή για τις θερμοπροστατευτικές της ιδιότητες και είναι κατάλληλη για προστασία από τα θερμικά εργαλεία (πιστολάκι, σίδερο κλπ). Παράλληλα, θρέφει τα εξασθενημένα μαλλιά και επανορθώνει τις ευαισθητοποιημένες περιοχές, χάρη στην προ-κερατίνη που περιέχει. 

Διαβάστε ακόμα:

Η Infinium γίνεται... Mademoiselle!

TSS: το απόλυτο μυστικό για λαμπερά μαλλιά!

Ακόμα περισσότερη "μυθική φροντίδα" για τα μαλλιά σας

 

Keywords
Τυχαία Θέματα