Εσείς τι εσώρουχο θα διαλέξετε για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας;

Διαβάστε προσεκτικά και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Τρέξατε, αγχωθήκατε, σας έπιασε πανικός και τελικά βρήκατε το νυφικό φόρεμα των ονείρων σας. Εκτός όμως από αυτό, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα εσώρουχα που θα διαλέξετε, γιατί με είτε θα αναδείξουν το σώμα σας και το φόρεμα, είτε θα σας κατατροπώσουν. Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Στράπλες εσώρουχα
Εάν το νυφικό σας είναι στράπλες με ψηλή πλάτη, τότε μπορείτε να επιλέξετε το κλασικό ομώνυμο εσώρουχο. Ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη και αφήνει ακάλυπτους τους ώμους

δίνοντας περισσότερη χάρη στο συνολικό αποτέλεσμα.

Εσώρουχα χωρίς ραφές
Εάν το νυφικό σας είναι αραχνοΰφαντο, δαντελένιο, από οργάτζα, σιφόν ή πολύ λεπτό τούλι, καλύτερα να επιλέξετε ένα εσώρουχο που να μη διαγράφει. Αυτά που δεν έχουν ραφές θα εφαρμόσουν με τον καλύτερο τρόπο και θα αναδείξουν το φόρεμά σας με τον καλύτερο τρόπο.

Εσώρουχα με κολλητικές ταινίες
Εάν το νυφικό σας είναι εξώπλατο με αποκαλυπτική πλάτη, τότε αναγκαστικά θα καταφύγετε στη λύση των εσωρούχων που δεν έχουν πίσω μέρος και διαθέτουν ειδικές ταινίες με κόλλα. Επιλέξτε προσεκτικά εκείνο που εφαρμόζει καλύτερα και φροντίστε να καθαρίσετε πρώτα το δέρμα σας με οινόπνευμα για να αφαιρέσετε τη λιπαρότητα και να κολλήσουν καλά οι ταινίες. Εάν η ποιότητα του εσωρούχου είναι καλή, θα κρατήσει περίπου δέκα ώρες χωρίς να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα