Έρωτας με την πρώτη ματιά: Οι νέες μάσκαρα με χρώμα της Chanel

Ο,τι πιο chic & trendy για το καλοκαιρινό μακιγιάζ

Στην καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ L'Ete Papillon de Chanel, ο υπερταλαντούχος Peter Philips, Creative Director στο μακιγιάζ του οίκου, επιλέγει τις πιο ζωηρές, παλλόμενες αποχρώσεις και δημιουργεί looks που είναι πλημμυρισμένα από ενέργεια,θηλυκότητα αλλά και αισθησιασμό- στο πνεύμα της πιο όμορφης, ανέμελης εποχής του χρόνου.

Μέσα σε αυτή την εκπληκτική συλλογή θα βρείτε τη νέα εκδοχή της best seller μάσκαρα Inimitable, που για τις ανάγκες της σεζόν γίνεται Waterproof και "ντύνεται" με τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις! Ανάλογα με τη διάθεση, το μακιγιάζ των ματιών γίνεται πιο σαγηνευτικό ή πιο διακριτικό και εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 αποχρώσεις:την Aqua Blue, ένα δροσερό μπλε-πρασινο, την Lime Light, ένα ντελικάτο "γαλακτερό" πράσινο, την Zest, ένα ζωηρό κίτρινο ή την Blue Note, ένα εντυπωσιακό μπλε ελεκτρίκ.

Φορέστε τη μόνη της, για να κάνετε ένα ενδιαφέρον contrast με τις σκιές σας ή πάνω από την μαύρη μάσκαρα, απλά στο τελείωμα των βλεφαρίδων για ένα εφέ με άποψη, που μαγνητίζει το βλέμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα