Εντατική φροντίδα Dove για τα μαλλιά!

Με μια σειρά που δίνει ζωή στην τρίχα

Πιστολάκι, σίδερο, ήλιος, μόλυνση του περιβάλλοντος, τεχνικές εργασίες... Τα μαλλιά μας βρίσκονται συνεχώς υπο συνθήκες στρες και οι φθορές δε μένουν μόνο στο εξωτερικό της τρίχας αλλά επηρεάζουν ακόμη και τον ίδιο τον πυρήνα της- αποτέλεσμα, λιγότερη λάμψη, άγρια υφή, απώλεια όγκου, σπασμένες άκρες και δυσκολία στο φορμάρισμα.


Το Dove «ειδικός στη φροντίδα των ταλαιπωρημένων μαλλιών», φροντίζει για την προστασία, τη θρέψη και την αναδόμηση των μαλλιών από το κύτταρο

της τρίχας, χαρίζοντάς τους υγεία, λάμψη και δύναμη.


Η σειρά Dove Intense Repair δρα διπλά: ενεργά συστατικά διεισδύουν στον πυρήνα της τρίχας αποκαθιστώντας τη δομή της κερατίνης και επιπρόσθετα συστατικά θρέφουν την επιφάνεια, βοηθώντας την τρίχα να αποκτήσει λάμψη και απαλότητα. Ένα απλό πείραμα με λάδι και νερό αποδεικνύει έμπρακτα τη διαφορά του Dove: Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, εκτός από το λάδι, βυθίζονται και στο νερό, σε αντίθεση με τα υγιή μαλλιά. Μετά τη χρήση της σειράς Dove Intense Repair, τα ταλαιπωρημένα μαλλιά αναδομούνται παραμένοντας στην επιφάνεια του νερού, όπως τα υγιή!



Keywords
Τυχαία Θέματα