Είμαστε μαζί ένα μήνα και στην αρχή είμασταν πολύ ενθουσιασμένοι. Απομακρύνεται με γελοίες διακιολογίες...

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,είμαι η Άντρια 18 χρονών και θέλω την γνώμη σας!! Το αγόρι μου είναι 19 χρονών και για μένα τουλάχιστον έχω μια καλή όπως την θέλω επιτέλους σχέση. Έχουμε 1 μήνα σχέση και τα πηγαίναμε από την αρχή καλά! Όλα ξεκίνησαν όταν μου είπε ότι θα του έπαιρνε η μάνα του καινούριο κινητό! Περίμενε να του πάρει και τελικά δεν του πήρε για κάποιο λόγο.Εκείνος από τότε είχε νεύρα! Μιλήσαμε αλλά μου απαντούσε κάπως, ψυχρά, ξενέρωτα όχι όπως μου μιλάει συνήθως! Μετά

άρχισε τις προπονήσεις επειδή πάει kick boxing και συνεχιζόταν το όλο θέμα! Μιλήσαμε γιατί τον έβλεπα απόμακρο και μου είπε ότι δεν ξέρει και είναι κάπως! Του είπα ότι ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτοό και μου λέει δεν ξέρει θα δείξει! Εγώ όμως τον θέλω πολύ έχω δεθεί μαζί του κολάωωω και δεν θέλω να χωρίσουμε αν είναι αυτό που σκέφτεται βέβαια.. Τι να κάνω δεν ξέρω!

Η απάντηση του Queen.gr

Άντρια η ηλικία και τον δυο σας είναι μικρή, μεταξύ ενηλικίωσης και εφηβείας. Δεν υπάρχει τίποτε κακό σε αυτό αλλά μεγαλώνοντας θα κοιτ'ας πίσω στις ιστορίες αυτές και θα γελάς. Αρχικά ένας μήνας είναι πολύ μικρό διάστημα για να κολλήσεις και να δεθείς, εκτός κι αν ζείτε μαζί δραματικές καταστάσεις. Τα κορίτσια είναι νόμος πως κολλάνε πολύ πιο εύκολα και γενικότερα ανοίγονται συναισθηματικά περισσότερο από τό, τι τα αγόρια. Ένα αγόρι είναι δυνατόν να ενθουσιάζεται σφόδρα αλλά να χάνει έυκολα το ενδιαφέρον του.

Οι γυναίκες έχουν μία τάση να κάνουν προτεραιότητα τη σχέση στη ζωή τους. Μπορεί ο φίλος σου να είναι μόλις 19 αλλά δεν πάει να πει πως δεν ξέρει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Αρχικά μην μπερδεύεις την ιστορία με το κινητό με τα νεύρα και την αδιαφορία του απέναντί σου. Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα και δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση ακόμη κι αν συνέπεσαν χρονικά.

Ο κύριος μάλλον δεν είναι πια ενθουσιασμένος. Είτε έχασε το ενδιαφέρον του απλά, είτε αυτός ήταν ο σκοπός-δλδ να παίξει... είτε ξενέρωσε επειδή είσαι υπερβολικά ενθουσιασμένη και δεν έχει να κατακτήσει κάτι. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει και κάτι άλλο... Σίγουρα ξέρει πως σε ενοχλεί αυτό και σου σπάει τα νεύρα οπότε δεν φοβάται μην σε χάσει. Αν σε ήθελε πραγματικά δεν θα το έκανε. Μπορεί να θέλει να σε κάνει να ξενερώσεις κι εσένα.

Σταμάτησε τις ερωτήσεις και τα παράπονα γιατί απλά τον απομακρύνουν και είναι ανούσια. Μην τον επιβεβαιώνεις άλλο και αν αισθάνεται πίεση απλά- μην προσθέτεις σε αυτήν. Κράτησε μία αξιοπρεπή και τυπική στάση και μην ασχολείσαι. Μην παίρνεις τηλ. μην στέλνεις. Κοινώς γράψτον. Αν έχει κάνει απλά ένα λάθος και σε θέλει θα προσπαθήσει να σε ξανακερδίσει. Αν δεν το κάνει τότε απλά δεν σε ήθελε ποτέ και είσαι καλύτερα χωρίς εκείνον όσο κολλημένη κι αν αισθάνεσαι.


Περιμένουμε τα γράμματά  σας στο info@queen.dpg.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα