Είμαι με ένα παιδί 4 χρόνια, αλλά νιώθω ότι δεν είμαι καλή στο σεξ. Θέλω να δοκιμάσω νέα πράγματα στο κρεβάτι, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω και αν θα θέλει. Θέλω μια αντρική γνώμη.

Αγαπητέ doctor love,

Διαβάζοντας τα υπόλοιπα γράμματα θέλησα και εγώ να σου εκφράσω το θέμα που με απασχολεί.. Είμαι 22 χρονών και έχω σχέση 4 χρόνια.. Είμαστε καλά μαζί , όμως στο σεξ νομίζω πως δεν του αρέσω και τόσο ή τουλάχιστον αν ήμουν άντρας δεν θα μου άρεσα.. Νοιώθω αγγούρι μα το Θεό...
Αυτός δεν μου το δείχνει ίσα - ίσα λέει ότι του αρέσω. Θέλω να δοκιμάσουμε και άλλα πράγματα, μην γελάσεις αλλά ντρέπομαι να του το ζητήσω ή να το δείξω.. Στην αρχή της σχέσης είχα αρνηθεί σε μια συζήτηση που κάναμε να του κάνω στοματικό... Αυτός μου έκανε, αλλά εμένα δεν μου έβγαινε.. Τώρα θέλω να δοκιμάσω, αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσει και αν θα του αρέσει μιας και δεν το έχω κάνει ποτέ..
Χρειάζομαι μια αντρική γνώμη
Ευχαριστω για τον χρονο σου

Αγαπητή φίλη,

Κοίτα να δεις ένα μυστικό. Όλοι έχουν περάσει από τη φάση αν είναι καλοί στο κρεβάτι - οι άντρες αν ικανοποιούν τις κοπέλες και οι κοπέλες αν τα κάνουν σωστά στους άντρες. Απίστευτο, αλλά αληθινό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να πει με 100% σιγουριά «είμαι ο καλύτερος στο σεξ. Ποιος Γκουσγκούνης και βλακείες». Δεν υπάρχει άνθρωπος που, έστω και μια φορά, να μην έχει ξυπνήσει το πρωί μετά τη σεξουαλική πράξη και να μην αναρωτήθηκε για την επίδοσή του - και όποιος λέει το αντίθετο είναι είτε ψεύτης, είτε βλάκας, είτε ψωνάρα που την κοροϊδεύουν όλοι.
Για αυτό σταμάτα να θεωρείς τον εαυτό σου αγγούρι και να αμφιβάλεις για σένα. Αν πιστεύεις ότι είσαι αγγούρι, τότε άλλαξέ το. Δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Γίνε πιο δραστήρια, πάρε πρωτοβουλίες, παίξε. Το σεξ δεν είναι «μέσα, έξω, μέσα, έξω, άντε ξανά μάνα μου μέσα, έξω, καθάρισα». Θέλει τα παιχνίδια του. Τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η αυτοπεποίθηση, η φαντασία και η δημιουργικότητα. Και αν το πρώτο είναι στο μυαλό, τα άλλα δύο βγαίνουν στην πορεία και από μόνα τους στο σεξ.

Ως εδώ καλά; Πάμε παρά κάτω τώρα.

Για τα άλλα πράγματα που θέλεις να δοκιμάσεις, ένα πράγμα έχω να σου πω - δοκίμασέ τα. Τόσο απλά. Δεν είναι μαθηματικά για φοιτητές του MIT (εκτός αν θέλεις να κάνεις πολύ προχωρημένα πράγματα), άρα γιατί το σκέφτεσαι; Είναι λογικό όπως προχωράει μια σχέση να προχωράει και η επαφή στο σεξ. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη.
Και όχι, δεν θα το ζητήσεις. Δηλαδή τι; «Ξέρεις, ε, σήμερα την ώρα που θα κάνουμε σεξ, ανάμεσα στο 5ο και το 8ο λεπτό, θα σου κάνω στοματικό. Συμφωνείς ή διαφωνείς; Τσέκαρε το αντίστοιχο μποξάκι!». Όχι. Απλά θα το κάνεις (και δεν πιστεύω ότι δεν θα του αρέσει. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον έως σήμερα που του είπαν για στοματικό και είπε «μμμ, κάτσε να το σκεφτώ»).

Ειλικρινά έχω όλη τη καλή διάθεση να σου πω και πώς να το κάνεις, αλλά μάλλον θα φάει «Χ» η στήλη ως ακατάλληλη. Μην σκας όμως, αν έχεις απορίες, να ξέρεις ότι το internet διαθέτει τα πάντα -οδηγίες, εικόνα, video, καταλαβαίνεις. Απλά βάλε στο Google to συνθηματικό «blowjob»! Το μοναδικό το οποίο μπορώ να σε συμβουλεύσω είναι... απαλά και γλυκά. Τις δαγκωματιές κράτα τις για τον λαιμό.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Αναζητήσεις
δεν ειμαι καλη στο κρεβατι, ντρέπομαι να ζητήσω νέα πράγματα στο κρεβατι
Τυχαία Θέματα