Είμαι φοιτήτρια στη Γερμανία και ερωτευμένη με έναν καθηγητή 9 χρόνια μεγαλύτερό μου. Έχουμε βγει δύο φορές, περνάμε τέλεια, αλλά δεν έχει κάνει κάτι παραπάνω. Τι να κάνω;

Dear Drlove,

ειμαι 22 χρονων και βρισκομαι γερμανια για σπουδες. Πριν 2 μηνες γνωρισα εναν γερμανο σε ενα club. Με εντυπωσιασε ο τροπος του καθως ξεφευγε απο αυτα που ειχα συνηθισει. Αρχισαμε να μιλαμε σιγα σιγα μεσω fb αλλα δεν εδειχνε και πολυ ενδιαφερον, παρολαυτα μου προτεινε να βγουμε. Εκεινο το βραδυ

περασαμε πολυ ωραια και γιαυτο μου ξαναπροτεινε να βγουμε και την επομενη μερα! Νομιζω πως τον εχω ερωτευτει! Το προβλημα μου ειναι πως ειναι 31 και καθηγητης πανεπιστημιου ενω εγω ειμαι φοιτητρια σε αλλο πανεπιστημιο φυσικα! Δεν ξερω πως να συμπεριφερθω και αν πρεπει να δειξω τα συναισθηματα μου!Αν ειχα να κανω με εναν φοιτητη της ηλικιας μου θα ηξερα πως να συμπεριφερθω, αλλα τωρα μιλαμε για εναν ωριμο αντρα και εγω ειμαι μονο 22! Οταν βγαινουμε προσπαθω να ντυνομαι και να συμπεριφερομαι ''μεγαλιστικα'' αλλα απο την αλλη φοβαμαι μηπως κρυβοντας την προσωπικοτητα μου καταντησω μια καρικατουρα του εαυτου μου στα ματια του! Επισης ενω δειχνει οτι του αρεσω δεν εχει κανει κανενα βημα να ερθει πιο κοντα μου! Βγαινουμε και μιλαμε πολυ συχνα, θελει να περναει πολυ χρονο μαζι μου, μου κανει κοπλιμεντα, είναι προστατευτικος αλλα τιποτα παραπανω! Συμβουλευσε με please γιατι πρωτη φορα ειμαι τοσο μπερδεμενη!! Εχουμε τοσα κοινα ενδιαφεροντα,μπορουμε να μιλαμε για ωρες χωρις κανεις να βαρεθει αλλα απο τη αλλη υπαρχει και ενα χασμα μεταξυ μας!! Σ'ευχαριστω για τον χρονο σου!! :-)

Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω τι κρίμα που δεν είστε στο ίδιο πανεπιστήμιο, ώστε να τον καταγγείλουμε, να δημιουργήσουμε έναν mini πανικό (ξέρεις, και μας ρουφάνε το αίμα και μας αποπλανούν τα κορίτσια μας) και να πάρουμε έστω και λίγο το αίμα μας πίσω. Αλλά αφού δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε σκάνδαλο, ας δούμε το θέμα σου.

Λοιπόν διαφωνώ σε μερικά πραγματάκια μαζί σου.
1. Πιστεύεις μεν ότι δεν έχει κάνει καμιά κίνηση, αλλά σου έχει προτείνει να βγείτε και στο έχει ξαναπροτείνει μετά! Για ποιο λόγο νομίζεις ότι στο ζήτησε; Έχει κάνει την κίνησή του και περιμένει να δει τι θα κάνεις εσύ. Γιατί, λογικό είναι να σκέφτεται τη διαφορά ηλικίας και να μην την πατήσει.
2. Η ηλικία και μόνο δεν δημιουργεί χάσμα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Τα μυαλά δημιουργούν το χάσμα. Άρα όσο μπορείτε και επικοινωνείτε και αυτό σας αρέσει, σημαίνει ότι είστε σε καλό δρόμο.
3. Γιατί πουλάκι μου συμπεριφέρεσαι «μεγαλίστικα»; Για να του αρέσεις περισσότερο; Τι βλακεία είναι αυτή; Και σου εξηγώ το γιατί: σου πρότεινε να βγείτε όταν σε είδε 22 ετών, όχι 30!
4. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ότι θα καταντήσεις μια καρικατούρα του εαυτού σου, αλλά ότι δημιουργείς λάθος βάσεις στη σχέση σου. Και όσο κι αν το παίζεις μεγάλη, στο τέλος θα «αποκαλυφθεί» το ποια είσαι και τότε θα έχουν πάει όλα τσάμπα.

Συμβουλή μου; Να είσαι ο εαυτός σου. Το ότι είσαι 9 χρόνια μικρότερη στην ηλικία δεν σημαίνει ότι είσαι και ανάπηρο στο μυαλό! Μπορείς να έχεις ίδια ενδιαφέρονται με έναν 30χρονο. Άρα δεν υπάρχει λόγος να το παίζεις κυρία. Και κάνε επιτέλους κι εσύ τη κίνησή σου (μικρή και όχι πολύ προκλητική), απλά και μόνο για να δεις πως θα αντιδράσει. Καλό είναι το παιχνίδι στην αρχή και το ψήσιμο, αλλά αν ξεχάσεις το φαγητό στο φούρνο μετά δεν τρώγεται!

Μην ξεχνάς σε ποια ζήτησε να βγείτε έξω. Όχι στο μικρομέγαλο, αλλά σε ένα 22χρονο κορίτσι με ωραία ενδιαφέροντα. Κι αν δεν βγει πουθενά αυτό το φλερτ σκέψου έναν τρόπο να δημιουργήσουμε ένα μίνι σκάνδαλο. Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα