Εγώ γελάστηκα για την 1η Απριλίου!

15:48 3/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Η μαμά μου, μια θεία μου από την τιμημένη επαρχία Τριχωνίδας, μια έγκριτη συνάδελφός μου απ' το αστυνομικό ρεπορτάζ, με ρώτησαν για το καυτό θέμα. «Χώρισαν η Μενεγάκη και ο Ματέο;». Απ' τα σύννεφα πέφτω! Λόγια δεν έχω! Παραδέχομαι την άγνοιά μου για το θέμα, για να δω στα μάτια τους –στην περίπτωση της θείας είχε υποτιμητική παύση το τηλέφωνο- την απαξία. Τίποτα δεν ξέρω; Τσάμπα τόσα χρόνια σ' αυτήν την δουλειά; Πάντα είχα την υποψία πως στην ευρύτερη οικογένειά μου δε μου το πολύ είχαν

γιατί δεν έγινα και Στάη, αλλά τώρα η εργασιακή μου υπόληψη είναι για τα μπάζα. Διότι αυτός ο χωρισμός είναι τεράστιου ενδιαφέροντος και εγώ όχι μόνο δε γνωρίζω γαργαλιστικές λεπτομέρειες αλλά ούτε καν το θέμα το ίδιο. Ψελλίζω δικαιολογίες τύπου έχω τα βάσανα μου και εγώ ξέρετε και ταλαιπωρούμαι και δεν τα προλαβαίνω και όλα, αλλά η κατάστασή μου είναι σα να μην ήξερε ο Χασαπόπουλος πότε γίνεται αρχηγός ο Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ. Τα μούτρα μου πέσανε! Ομολογώ δημοσίως την άγνοιά μου, mea culpa!

Και –ω! του θαύματος!- μου λέει η φίλη και συνάδελφος Κάλλια, πόσο επιτυχημένο Πρωταπριλιάτικο ψέμα ήταν αυτό με την Μενεγάκη! Κάνοντας πως το' χα καταλάβει και εγώ, αναρωτιέμαι πόσο το ευχαριστήθηκε και η ίδια η κ. Μενεγάκη κρύβοντας, εγώ το αστροπελέκι λοιπόν, πως είμαι ο μόνος άνθρωπος στην επικράτεια, που το πίστεψε, την πάτησε και ένιωσε και ενοχές! Η Μενεγάκη στην ευτυχία της, τον έρωτα της, την επιτυχία της και εγώ στην πλάνη και μάλλον στην ηλιθιότητά μου!

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα