Έφυγε η Νικολέττα Ράλλη και έρχεται η Άννα Πρέλιεβιτς

Όχι δε μιλάμε για το STAR. Η Νικολέττα Ράλλη δε μετακινείτε απο την μεσημεριναή ζώνη του καναλιού παρά τα χαμηλά νούμερα. Απλά η νεανική εκπομπή που είχε σε μουσικό κανάλι αλλάζει χέρια και πάει στο γνωστό μοντέλο που εργαζόταν στον ΑΝΤ1.

Η Σταρ Ελλάς 2011 μπορεί να είναι χαρούμενη με τις εξελίξεις

στην επαγγελματική της ζωή, καθώς τελικά δεν θα μείνει εκτός τηλεόρασης. Η 21χρονη κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς συμφώνησε και ανήκει πια στο δυναμικό του μουσικού καναλιού MAD TV. Έτσι από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου η Άννα Πρέλεβιτς θα παρουσιάζει καθημερινά την εκπομπή «MAD News» την οποία την προηγούμενη σεζόν παρουσίαζε η Νικολέττα Ράλλη με μεγάλη επιτυχία την οποία φέτος βλέπουμε στην εκπομπή του Star Channel, «Made in Star». 

Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα το μοντέλο που μέσα απο την προσωπική της σελίδα στο facebbok μοιράστηκε μαζί με τους φίλους της και δέχτηκε ευχές για καλή αρχή. Τα πρώτα δείγματα που έδειξε στο κανάλι του Αμαρουσίου ήταν πολύ καλά μιας και είναι πανέμορφη και ξέρει καλά να χειρίζεται την ελληνική γλώσσα. Αλλά η πρόταση του MAD την δελέασε. Ενημέρωσε ως επαγγελματίας το κανάλι της καιέ φυγε ως φίλη. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Άννα.

Keywords
Τυχαία Θέματα