Έχω σχέση από απόσταση με ένα παιδί, τον έχω ερωτευτεί και πίστευα πως ένιωθε το ίδιο. Όμως το τελευταίο διάστημα είναι «αλλού» και είπε πως δεν ξέρει αν του λείπω! Πώς να το χειριστώ;

Dr Love να 'μαι κι εγώ!

Είσαι η αντικειμενική γνώμη που ψάχνω Εμένα η ιστορία μου δεν έχει παιδικούς έρωτες ούτε γάμους και παντρειές Πριν λίγους μήνες γνώρισα ένα παιδί, δηλαδή τον ήξερα αλλά εδώ και λίγο καιρό είμαστε μαζί. Γνωριζόμαστε από κοινούς φίλους και είχαμε κάνει παρέα κάποιες φορές. Με είχε "σταμπάρει" θα μου έλεγε αργότερα. Αν και στην αρχή δεν περίμενα να αισθανθώ κάτι γι'αυτον τελικά έκανα λάθος. Άρχισα να τον ερωτεύομαι...
Σε αυτό το σημείο να σου πω οτι αν και απο την ιδια

πολη, αυτος λογω σπουδων μενει σε αλλη και ετσι βλεπομαστε οταν αυτος ερχεται εδω δηλαδη καθε πεμπτη-κυριακη. Ηξερα οτι πριν απο εμενα ειχε σχεση με μια κοπελα γυρω στα τρια χρονια και τοτε ομως αυτος φοιτητης και εκεινη πισω. Μου εχει πει οτι χωρισαν επειδη απλα δεν πηγαινε αλλο, ειχε σταματησει να την βλεπει οπως πρωτα.
Ενω στην αρχη δεν περιμενα αποκλειστικοτητα στη ζωη του μιας και ηταν αδυνατο να ξερω αν υπαρχει κατι αλλο, αρχισε να μου δειχνει οτι ενδιαφερεται πραγματικα για μενα και εγω αρχισα να την παταω μαζι του. Τον τελευταιο καιρο τον ψιλοζηλευω κατι το οποιο για μενα ειναι σημάδι οτι μου αρεσει αλλα και αυτος με ζηλευει και το γνωριζω. Εχουμε συνεχη επικοινωνια με μηνύματα και μεγαλης διαρκειας τηλεφωνηματα καθημερινα. Γνωρισα και τους φίλους του αλλα και την οικογενεια του. Εχει αρχισει να γινεται γνωστο λοιπον οτι ειμαστε μαζι.
Κι ενω ολα εδειχναν να πηγαινουν καλα τις τελευταιες μερες η συμπεριφορα του ηταν περιεργη. Ποσα να καταλαβω κι εγω απο το τηλεφωνο! Οταν τον ρωτησα τι του συμβαινει μου ειπε οτι ειχε τα ψυχολογικα του, οτι δεν ηξερε αν του ελειπα και οτι το μυαλο του "ετρεχε". Το καταλαβε οτι στεναχωρηθηκα και αρχισε τα γλυκολογα χωρις ομως να με καθησυχαζει. Εμενα μου εχει καρφωθει στο μυαλο οτι αλλαξε γνωμη και θελει την πρωην του πισω. Δεν ξερω τι να κανω, πως να τον πλησιασω και να του κανω κουβεντα μιας και δεν ανοιγεται ευκολα.Δεν ξερω τι θελει, αν θελει εκεινη ή εμενα ή απλα ειναι μπερδεμενος.
Καταλαβαινω πως οσα λογια κι αν γραψω εδω δεν ειναι αρκετα ωστε να συνοψισουν τη σχεση μας και επισης ξερω οτι μπορει και να υπερβαλλω ομως μια γνωμη τη χρειαζομαι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αγαπητή φίλη

Πριν περάσω στην ανάλυση των σκέψεων μου, θα σου πω κάτι: που πας κοπελιά με σχέση εξ αποστάσεως; Και ιδιαίτερα σε αυτή την ηλικία (ok, δεν ξέρω πόσο είσαι, αλλά για να είναι φοιτητής αυτός, κάπου εκεί δεν θα είσαι και εσύ, στα 21-22;). Άρα, που πας;
Όχι ότι έχω θέμα με τις σχέσεις από μακριά, αλλά με όσα έχω δει, σπάνια πετυχαίνουν. Και σπάνια μένουν «σταθερές».

Και αφού σε έβαλα στη λογική μου θα σου πω τι σκέφτομαι: δεν έχει σημασία αν είσαστε μαζί από απόσταση ή όχι. Ούτε αν έχει κάποια σχέση η πρώην του ή όχι. Εμένα θα με είχαν ζώσει τα φίδια από τότε που θα άκουγα την ατάκα «δεν ξέρω αν μου λείπεις». Βαριά ατάκα, που μπορεί όμως να κρύβει πολλές αλήθειες. Γιατί δείχνει ότι έχει δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σας. Ότι δεν είναι σίγουρος για το πως νιώθει για σένα, για το τι θέλει να κάνει.

Και ναι, μπορεί να σκέφτεται την πρώην του. Ή μπορεί όμως να γνώρισε και κάποια άλλη κοπέλα εκεί που σπουδάζει. Ή απλά να θέλει να βρει κάποια που να είναι στην ίδια πόλη. Δεν ξέρεις. Απλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνος δεν ξέρει τι θέλει.

Τι να κάνεις; Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Ή το κάνεις γαργάρα, του δίνεις χρόνο και χώρο και περιμένεις να δεις πως θα αντιδράσει. Ή τον πιάνεις την επόμενη φορά που θα έρθει στην πόλη, τον βάζεις κάτω και του λες «1+1 κάνουν 2. Εγώ θέλω αυτό, εσύ τι θέλεις;». Κι αν τα «θέλω» σας δεν ταιριάζουν, όσο σκληρό και δύσκολο κι αν είναι, πας για άλλα.

Εγώ στη θέση σου θα τον έπιανα να του μιλήσω. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είναι χειρότερο να είσαι με κάποιον και να μην ξέρεις τι θέλει.
(Αν ήμουν στη θέση του βέβαια θα προσπαθούσα να τρενάρω τη κατάσταση όσο περισσότερο μπορούσα. Εξαρτάται από τη θέση που βρίσκεσαι)

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα