Έχετε ραντεβού; Βιαστείτε

Ενυδατώστε το σώμα σας με τη Nivea Express Hydration και μην περιμένετε λεπτό.

Αν κάθε φορά που απλώνετε την ενυδατική κρέμα στο σώμα σας, «παρακαλάτε» να απορροφηθεί γρήγορα έτσι ώστε να μπορέσετε να ντυθείτε και να μην αργήσετε πάλι στο ραντεβού σας, και αν θέλετε μια κρέμα με ελαφριά υφή που να ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα του σώματός σας, πρέπει να δοκιμάσετε την Νέα κρέμα σώματος Nivea

Express Hydration με τεχνολογία Hydra IQ, που ρυθμίζει την παροχή και διανομή ενυδάτωσης προς τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και παρέχει βαθιά ενυδάτωση στη στιγμή.

Η τεχνολογία του ενεργού συστατικού Hydra IQ βασίζεται στη βραβευμένη με Νόμπελ (1988) ανακάλυψη των aquaporins, των μορίων που ρυθμίζουν τη μεταφορά του νερού προς και από τα κύτταρα, από τον Αμερικανό Βιολόγο Peter Agre.

Η Nivea Express Hydration έχει ιδιαίτερα ελαφριά σύνθεση και έτσι απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα κι αίσθηση λιπαρότητας. Ταυτόχρονα τα θαλάσσια ορυκτά και η καινοτόμος τεχνολογία Hydra IQ υπογράφουν εντατική ενυδάτωση που διαρκεί πάνω από 24 ώρες, ενώ το διακριτικό και φρέσκο άρωμα του μπλε λωτού θα σας αφήσει μία αίσθηση αναζωογόνησης που διαρκεί πραγματικά πολύ.

Keywords
Τυχαία Θέματα