Δεν με ήθελε ή απλά δεν ήταν το σωστό timing;

18:24 5/4/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ SITE ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ. ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΑΝΔΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 32 (ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 23 ΕΤΩΝ). ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΗΜΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ

ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ. ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ. ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΗΠΙΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΜΙΚΡΟΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ email ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ. ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ email ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ. Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΒΑΤΣΑ.
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΚΑΒΑΤΣΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΝΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ TIMING.

Η απάντηση του Queen.gr

Τι να σου πω τώρα... Αρχικά θα σου πρότεινα να βγεις έξω να κάνεις καμιά παρέα, να πιείς κανένα καφέ με φίλους φίλων - κάτι πιο φυσιολογικό. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να κατακρίνω τα site γνωριμιών αλλά ένας άνθρωπος που αδυνατεί να βρει σύντροφο ή σεξουαλικό έστω παρτενέρ με face to face επαφή πάντα θα μου φαίνεται παράξενο. Το λιγότερο.

Τέλοσπάντων ο καθένας κάνει τις επιλογές σου. Ας βάλουμε στην άκρη τον άντρα που συνάντησες και ας έρθουμε σε σένα. Αν θες διάβασε λίγο τα παρακάτω και πράξε όπως νομίζεις μετά. Δεν είσαι ανήλικη, ευελπιστώ να καταλάβεις. Ας τα ξεχάσουμε όλα και ας πάμε στο πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα.

Ακόμα δεν τον είδες, Γιάννη τον έβγαλες; Κατ' αρχάς μιλούσες διαδικτυακά... τι πάει να πει κοινά και βλακείες; ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ. Τον είδες, σε είδε και δεν προέκυψε κάτι. Ας έχετε κοινά κατά τη γνώμη σου... πού χρησιμεύουν από τη στιγμή που τον ρώτησες και μάλιστα σου είπε πως δεν σε βλέπει ερωτικά. Όλο αυτό τώρα εσύ γιατί να θες να το αναλύσεις, να το περερμηνεύσεις, να φαντασιωθείς χωρίς πραγματικά κανένα λόγο και καμία λογική, να ρωτήσεις και τη φίλη σου για να καταλήξεις σε ένα ακόμη πιο παράλογο συμπέρασμα;

Από πού και ως πού πήρατε μια απάντηση ξεκάθαρη και την τραβήξατε στα μαλλιά για να καταλήξετε σε μία υπόθεση που δεν στέκει; Προφανώς απλά ήταν ευγενικός και δεν ήθελε να προσβάλλει. Κράτα αυτό που σου είπε. Μην φτιαχνεις σενάρια.

Το φτάσατε στο... 'καβάτζα' χωρίς να υπάρχει από ό, τι μου λες πρόθεση από μέρους του, για να το πάτε μέσα στο μυαλό σας από το καβάτζα ίσως και στο κάτι παραπάνω σιγά-σιγά. Παραλογίζεστε και οι δύο μαζί (εσύ και η φίλη σου) σαν κοριτσάκια. Αν τραβήξεις το θέμα και επιμείνεις να ασχολείσαι να ξέρεις πως αν γίνει κάτι, θα γίνει επειδή το πίεσες και όχι επειδή το ήθελε. Το timing μια χαρά ήταν μιας και οι δύο ψάχνατε ερωτική επαφή και φτάσατε στη γνωριμία. Δέξου πως απλά δεν του άρεσες ερωτικά και μην τρώγεσαι χωρίς λόγο. Κατασκευάζετε αβάσιμες καταστάσεις και μπλεκετε το μυαλό και τη ζωή σας άδικα. Λίγη λογική και έμφαση στα γεγονότα. Τα πραγματικά γεγονότα. Για το καλό σας.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα