Χωριστά Χριστούγεννα (ξανά) για Pattinson και Stewart

Το διάσημο ζευγάρι πέρασε τη μέρα των Χριστουγέννων σε διαφορετικές χώρες, ακριβώς όπως και πέρυσι.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια του Hollywood εδώ και τρία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, χωρίς ποτέ να έχουν δώσει αφορμές για πικρόχολα σχόλια ή σενάρια χωρισμού και απιστίας. Γι' αυτό και τα τελευταία νέα για τον Robert Pattinson και την Kristen Stewart

δεν μας βάζουν ψύλλους στ' αυτιά, κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει για κάποιο άλλο celebrity ζεύγος.

Μπορεί Stewart και Pattinson να έχουν καταφέρει να κρατήσουν γερή τη σχέση τους παρά τα συνεχόμενα ταξίδια και τους αναγκαστικούς χωρισμούς τους λόγω δουλειάς, φαίνεται όμως πως την ημέρα των Χριστουγέννων και οι δυο τους προτιμούν να την περνούν στη γενέτειρά τους.

Έτσι και φέτος λοιπόν, ακριβώς όπως και πέρυσι, η Kristen Stewart έκανε Χριστούγεννα με την οικογένειά της στο Los Angeles ενώ ο Robert Pattinson τα πέρασε σε μια pub του Λονδίνου κοντά στο σπίτι του, μαζί με την πρώην κοπέλα του κολλητού του, και επίσης γνωστού βρετανού ηθοποιού Tom Sturridge, η οποία ακούει στο όνομα Nettie.

Ο Pattinson ήταν σχεδόν αγνώριστος ανάμεσα στο πλήθος, φορώντας ένα καπέλο του baseball και έχοντας αφήσει αρκετά μούσια, και πέρασε όλη τη βραδιά συζητώντας με την πρώην του κολλητού του (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, αυτή τη περίοδο βγαίνει με την Sienna Miller) και μερικούς φίλους.

Και πριν προλάβουν οι κακοπροαίρετοι να μιλήσουν για πιθανή απιστία ή προβλήματα στη σχέση του με τη Stewart, να πούμε πως όταν ακόμα η Nettie ήταν ζευγάρι με τον Sturridge, οι τέσσερίς τους έβγαιναν συνέχεια μαζί και ήταν μια πολύ καλή παρέα.

Επιπλέον, πριν ο Robert φύγει για να κάνει Χριστούγεννα στο Λονδίνο, είχε περάσει αρκετή ώρα σε ένα αγαπημένο του μαγαζί στο Los Angeles με διάφορα vintage και ρετρό είδη, διαλέγοντας δώρα για την Kristen. Τελικά της πήρε μια μεγάλη κορνιζαρισμένη αφίσα της κλασικής ταινίας του 1965 «I, A Woman» (αξίας 75 δολαρίων), καθώς και μερικά πράγματα για τον ίδιο και για το σπίτι τους.

Και η Kristen, όμως, δεν έμεινε πίσω. Η ηθοποιός πήγε μαζί με τον πατέρα της στο αγαπημένο μαγαζί με κιθάρες του Pattinson, και πήρε για τον αγαπημένο της μια ηλεκτρική κιθάρα Fender Jazzmaster του 1959 και κάποια σχετικά εξαρτήματα για αυτήν, συνολικής αξίας 12.000 δολαρίων.

Το ζευγάρι θα ενωθεί ξανά σύντομα για να περάσουν μαζί με φίλους την Πρωτοχρονιά στο αγαπημένο ξενοδοχείο του Robert στο δυτικό Hollywood, το Palihouse Holloway.

Keywords
Τυχαία Θέματα