Χωρίσαμε,βρήκε άλλη, είπα ψέματα ότι βρήκα κι εγώ αλλά δε ζήλεψε. Πώς να τον κερδίσω πίσω;

Καλησπέρα,

Πριν έναν μήνα χώρισα με τον πρώην μου. Εκείνος με χώρισε και τα ξαναβρήκε με την πρώην του. Αυτόν τον ένα μήνα εγω δεν του μιλούσα και άλλαζα δρόμο όταν τον έβλεπα. Με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί μου όσο δεν μιλούσαμε για να μου πει ότι φέρομαι ανώριμα και ότι θέλει να κρατήσουμε επαφή.
Μετά απο δύο περίπου βδομάδες ισχυρίστηκα ότι γνώρισα ένα άλλο παιδί -με το οποίο δεν έγινε τίποτα- και όταν αυτό έφτασε στα αυτιά του πρώην μου άρχισε να με ρωτάει για το παιδί αυτό και να ασχολείται συνέχεια μαζί μου. Ήρθαμε παρα πολύ κοντά (με τον πρώην

μου) και ο κολλητός του με ρωτούσε αν θα ήθελα να τα ξαναβρώ μαζί του, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει κάτι. Την κοπέλα του -η οποία δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο- την θυμάται μόνο όταν ειμαι κάπου κοντά τους και τότε θυμάται να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει. Πίστευα πως όλα πήγαιναν πολύ καλά αλλά εδώ και μια εβδομάδα έχει πάψει να ασχολείται.
Σκέφτηκα να του πω ότι θέλω να είμαστε φίλοι και ότι ίσως απλά με πείραξε που τα ξαναβρήκε με την πρώην του επειδή τον ήθελα ακόμα και γι'αυτό τον πρώτο καιρό δεν του μιλούσα και ότι αφού τώρα έχουμε κάνει και οι δύο μια καινούρια αρχή (υποτίθεται), να μείνουμε δύο καλοί φίλοι (μήπως και τον πειράξει που υποτίθεται ότι τον ξεπέρασα).
Κατά πόσο όμως είναι σωστή η σκέψη μου; Κι αν δεν πετύχει; Τι μου προτείνετε να κάνω; Τον θέλω πολύ και δεν ξέρω αν πραγματικά θα αντέξω να είμαστε τόσο καλοί φίλοι ώστε να πετύχω τον σκοπό μου... Τι θα κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Ώστε του είπες ότι βρήκες άλλον για να ζηλέψει και να γυρίσει ε; Κι αν εκείνος σου έλεγε να βγείτε όλοι μαζί τι θα έκανες; Θα... νοίκιαζες έναν ηθοποιό για να κάνει τον γκόμενό σου;
Ρε, θα με τρελάνετε; Τι είναι αυτά που πάτε και κάνετε;
Εκτός κι αν πιστεύεις ότι με αυτά τα σενάρια θα μπεις στις υποψηφιότητες για Όσκαρ! Δηλαδή, τι να πω;

Ναι, ok, μπορείς να κάνεις και να πεις ό,τι θέλεις. Αν δεν πιάσει αυτό, γιατί δεν του λες ότι ετοιμάζεσαι να πας στο εξωτερικό και να μείνεις εκεί για πάντα; Ε; Που ξέρεις, έτσι ίσως τρελαθεί που θα σε χάσει και γυρίσει σε σένα. Αλλά αν δεν τρελαθεί; Τι θα κάνεις; Θα πρέπει να μετακομίσεις για να μη φανεί ότι έλεγες μπούρδες; Θα με τρελάνετε;

Σου είπα, μπορείς να κάνεις και να πεις ό,τι θέλεις. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Ούτε η ουσία. Η ουσία είναι ότι θέλεις πίσω έναν τύπο που σε έχει φτυσμένη. Εντελώς όμως. Και ενδιαφέρθηκε για σένα επειδή έχασε το σιγουράκι του, όχι επειδή είναι κολλημένος μαζί σου. Και προφανώς όπως έφτασε στα αυτιά του ότι έχεις σχέση, κάπως έτσι θα έφτασε στα αυτιά του ότι τελικά δεν έχεις, άρα παραμένεις σιγουράκι!
Και εσύ είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα για να επιστρέψει; Δηλαδή πόσο χαμηλά θα πέσεις;

Τι σου προτείνω; Να τον γράψεις, να φας τις φρίκες του χαμένου έρωτά σου, αλλά να μην επιστρέψεις σε αυτόν έστω κι αν κάποια στιγμή θέλει εκείνος. Γιατί το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα σε ξαναπαρατήσει και μετά θα πρέπει να του πεις ότι θα γίνεις αστροναύτης για να επιστρέψει!
Θα με τρελάνετε;

ΥΓ.: "Την κοπέλα του -η οποία δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο- την θυμάται μόνο όταν ειμαι κάπου κοντά τους και τότε θυμάται να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει". Και που ξέρεις τι γίνεται τις άλλες φορές, αφού δεν τους βλέπεις!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα