Απεργία, ξανά...

Πίνω φραπέ μονορούφι. Ένα τρέμουλο νευρικό το' χω! Είναι άνοιξη, Μεγάλη Εβδομάδα αλλά τη ζούμε κάνα χρόνο τώρα, όλοι μας. Η Independent γράφει πως το πείραμα το οικονομικό που εφαρμόζεται στους Έλληνες είναι τουλάχιστον χυδαίο. Μη φανταστείτε τώρα, πως δε ζω εγώ χωρίς Independent και πρωί πρωί τρέχω στον περιπτερά μη και δεν την έχω. Στο διαδίκτυο την διάβασα. Καθώς και την σύλληψη

του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, κάνα μήνα πριν τις εκλογές, για να γίνει το θέμα οπερέτα. 8.000.000 λένε δωράκι, ακίνητα πολλά, πολυτελής ζωή! Οk! Μια μικρή απορία έχω! Αυτός που διαφθείρεται (γενικά μιλάω όχι για το συγκριμένο θέμα, μη με τρέχουν σε τίποτα δικαστήρια και δεν έχω βενζίνη), φταίει, αυτός που διαφθείρει είναι αθώος; Κάποιος τα παίρνει, αλλά και κάποιος τα δίνει πάντα. Διαβάζω ακόμα πως 6 Μαΐου φημολογείται πως θα γίνουν οι εκλογές, αλλά σήμερα θα μάθουμε.

Η Νικολέτα Ράλλη δε πρόλαβε να αποχαιρετίσει το κοινό της (αυτή η κτητική αντωνυμία στη λέει «κοινό» είναι το πιο αγαπημένο μου ανέκδοτο). Η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει «Μεσημεριανή Μελέτη» πια, ετοιμάζεται και τρέιλερ. Έτσι, για να φοβόμαστε πριν ψηφίσουμε έσκασε και το θεματάκι πως όποιος χρωστάει πάνω από 300 ευρώ θα του παίρνουν το σπίτι! Βρε, πάρτε τα όλα, πάρτε τα, βαλτέ φωτιά και κάψτε τα! Απεργούν και σήμερα οι τεχνικοί στην ιδιωτική τηλεόραση, όμως και όλα αυτά τα μαθαίνω εκτός τηλεόρασης. H ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΕΤΙΤΑ αναφέρει:

«24ωρη απεργία από ώρα 06.00 π.μ. της Τετάρτης 11 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Πέμπτης 12 Απριλίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας απαιτούμε: 
Να αποσυρθεί η εργοδοσία από την προσβολή και την αμφισβήτηση της Δ.Α. 26/2011 που αφορά τους όρους αμοιβής και εργασίας των τεχνικών τηλεόρασης που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς με εθνική εμβέλεια. Να αποσυρθούν αμέσως όλες οι μηνύσεις και οι αγωγές κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται».

Ο ΣΚΑΪ έβγαινε κανονικά! Εκεί και η σύλληψη Τσοχατζόπουλου, για να κλείσω όπως άρχισα. Τρέχουν οι δημοσιογράφοι για δήλωση. «Θα τα πούμε μέσα» λέει ο κ. Τσοχατζοπουλος. «Μάλιστα, πάει στον ανακριτή και θα τα πούμε μέσα» σχολιάζει η κ. Τσαπανίδου. Σκέφτομαι το Four Seasons στο Παρίσι. Τι ωραία θα πρέπει να' ταν! Έχω δει φωτογραφίες κάποτε. Εμείς, πάντως δε θα τα πούμε ποτέ εκεί. Όχι για γάμο, ούτε για πόζα φωτογραφική στα σκαλοπάτια.

Πόσο αποπνικτικά είναι όλα, πια. Μια χώρα σαν γκαρσονιέρα υπόγεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα