«Απατεώνες και Τζέντλεμεν»: καιρός για γέλιο

Από την επόμενη Παρασκευή 30 Μαρτίου, αρχίζει στο Παλλάς η κωμωδία «Απατεώνες και Τζέντλεμεν», με δύο από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της κωμωδίας, που έχει ο καιρός μας. Με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Θα θυμάστε την αμερικανική κινηματογραφική εκδοχή του έργου, με τον Μάικλ Κέιν και τον Στιβ Μάρτιν, όπου σε ένα πανέμορφο, κοσμικό θέρετρο της Νότιας Γαλλίας, δυο γοητευτικοί απατεώνες αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά

από αφελείς και μοναχικές πλούσιες κυρίες. Την σκηνοθεσία κάνουν και οι δυο σπουδαίοι ηθοποιοί μας, ενώ στην μετάφραση υπογράφει μαζί τους και ο αγαπημένος Χρήστος Σιμαρδάνης. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι η γυναίκα που θα τους χορέψει στο ταψί.

Ναι, οι εποχές είναι δύσκολες αλλά τι είναι περισσότερο θεραπευτικό από ένα γέλιο ξορκιστικό, ξεκαρδιστικό και παυσίλυπο; Και τι είναι πιο μαγικό απ'το θέατρο, απ'τα φώτα του, τα σκηνικά του, τις ψευδαισθήσεις του, τις κόκκινες αυλαίες του και το μοίρασμα της συγκίνησής του; Όχι άλλο μονόλογο! Όχι άλλη μιζέρια! Ας υπάρχει και για μας το γέλιο, το θέαμα, το δίωρο ταξίδι σε άλλους τόπους και άλλες ζωές.

Keywords
Τυχαία Θέματα