Αντιγράψτε το look: Τα beach waves της Naomi Watts

Στην πρεμιέρα της ταινίας Two Mothers στο Sundance

«Αυτό που μου αρέσει στο συγκεκριμένο χτένισμα είναι πως "στέκεται " άνετα όλες τις ώρες της ημέρας και ταιριάζει με οποιοδήποτε outfit» είπε ο hairstylist David Stanwell που δημιούργησε ανάλαφρα, φυσικά beach waves για την εμφάνιση της Naomi Watts

στο φεστιβάλ Sundance.

Πώς το δημιούργησε: Ξεκίνησε απλώνοντας τον αφρό Mousse au Lotus Volumatrice της Leonor Greyl για να δώσει όγκο και να βελτιώσει την υφή τους. Στη συνέχεια τα ίσιωσε με πιστολάκι και στρογγυλή βούρτσα.

Για να δημιουργήσει τα χαλαρά beach waves, χώρισε τα μαλλιά σε τούφες και τις πέρασε με ένα σίδερο για μπούκλες. «Ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις φυσικά beach waves είναι να απλώσεις ένα προϊόν για υφή και κράτημα και να χωρίσεις τα μαλλιά σε τούφες διαφορετικού πάχους, τις οποίες θα περάσεις με το σίδερο για μπούκλες» είπε ο David Stanwell. Τέλος, ψέκασε τα μαλλιά με το σπρέι για κράτημα Lacque Souple της Leonor Greyl.

Για την βραδινή εμφάνιση της star, θέλησε να δώσει περισσότερη λάμψη στα μαλλιά οπότε άπλωσε το Serum de Soie Sublimateur της Leonor Greyl, το οποίο φρεσκάρει και την υφή των μαλλιών ενώ τους δίνει στα waves ένα επιμελώς ατημέλητο look.

Keywords
Τυχαία Θέματα