Άννα Βίσση: "Έχω να κάνω σεξ τρία χρόνια"

Και όμως αυτή η δήλωση ανήκει στην Άννα Βίσση. Το δήλωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην εκπομπή του το βράδυ της Πέμπτης.

Η απόλυτη σταρ δεν κομπλεξάρεται. Λέει αλήθειες και όταν επιλέξει να μιλήσει δε μασάει για να το πούμε και λαϊκά. Με τον Νίκο Καρβέλα όταν χώρισε απλά όλα είχαν ραγίσει μεταξύ τους. Τραγουδούσε το "Εμείς" και πήγαινε στα καμαρίνια να κλαίει και μετά επέστρεφε στην σκηνή.

Το πρώτο βήμα που είπε δεν πάει άλλο δε θυμάται ποιος το είπε από τους δυο αλλά πόνεσε. Για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι είναι μόνη προσωπικά εδώ και περίπου τρία χρόνια και δεν έχει ερωτική ζωή μιας και πέρασε μια περίοδο που δε το είχε ανάγκη.

Ξάφνιασε και το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον παρουσιαστή που είδε μια Άννα Βίσση να είναι χείμαρρος. Οι φετινές της εμφανίσεις είναι μια πρόταση έκπληξη με την Μαίρη Λίντα. Αλλάζει όχι ύφος και στυλ αλλά παραστάσεις. Χόρτασε τα σόου και την λάμψη. Θέλει να τραγουδήσει και να θυμηθεί το παρελθόν με κομμάτια που μεγάλωσε η ίδια όταν παράλληλα έκανε και τα πρώτα της βήματα επαγγελματικά. Η Άννα Βίσση δίστασε και πάλι να μιλήσει για τον Λάμπη Λιβιεράτο αλλά για τους υπόλοιπους έρωτές της απλά ομολόγησε ότι ήθελε κάτι το ανατρεπτικό και γι αυτό δε κοίταζε μόνο την ομορφιά.  

Keywords
Τυχαία Θέματα