Αλήθειες και ψέματα από την Έλενα Παπαβασιλείου για όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα

23:28 8/3/2012 - Πηγή: Queen.gr

Στον συνεργάτη της Θέμη Γεωργαντά μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου και αποκάλυψε τον τρόπο που κόπηκε η πρωινή εκπομπή της, το πως προέκυψε η συνεργασία της με τον Βαγγέλη Περρή , αλλά και το πως είναι τώρα η σχέση της με την Ναταλία Γερμανού.

Η σέξι  παρουσιάστρια αποκάλυψε όλο  το παρασκήνιο της μετακίνησής της από το «Πάνω στην ώρα» -που κόπηκε από τον προγραμματισμό του Alpha- στο «Μες

στην καλή χαρά», όπου την παρακολουθούμε από τον Οκτώβριο:

«Πήγαμε διακοπές με ερωτηματικά, αλλά επειδή δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία και να τρελαίνομαι κάθε μέρα με αυτό είπα "OK, μέχρι τώρα ό,τι μας είχαν πει οι υπεύθυνοι του Alpha ισχύει, μας είπαν πως θα μας μιλήσουν τον Σεπτέμβρη" και ακριβώς αυτό έγινε. Τον Σεπτέμβρη μας φώναξαν και μας είπαν ότι η εκπομπή -και όχι απλά η εκπομπή, η ζώνη η ίδια- δεν συνεχίζεται. Και εκείνη τη στιγμή που μου ανακοινώνουν αυτό, μου λένε "Θα θέλαμε πάρα πολύ να μείνεις στο κανάλι, δεν μπορούμε να σου πούμε ακόμα πώς, πού, τι, αλλά θα θέλαμε να κανονίσουμε ένα άλλο ραντεβού και τότε θα ξέρεις περισσότερα". Και, όντως, ήταν τυπικότατοι, έτσι έγινε. Μετά από κάποιο διάστημα με ξανακαλέσανε και μου είπαν για το "Μες στην καλή χαρά"».

- Πως αντέδρασε η ίδια στην πρόταση του καναλιού να συνεργαστεί με την Ναταλία Γερμανού;
«Με το που μου το είπαν, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τη Ναταλία τηλέφωνο, γιατί, όσο να ʽναι, επειδή είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής, ήθελα πάρα πολύ να δω πώς το σκέφτεται εκείνη. Μου είχαν πει βέβαια οι υπεύθυνοι ότι είχαν μιλήσει με τη Ναταλία, αλλά ήθελα να μιλήσω κι εγώ η ίδια μαζί της».

- Για την συνεργασία της με τον Βαγγέλη Περρή στο ραδιόφωνο ανέφερε:
«Ουσιαστικά μου είπαν "έλα" και όταν πήγα μου είπαν "μείνε". Ήταν στο ντεμί. Λέω να πάω μία μέρα και μετά μου λένε "δεν μένεις;". Είπα "ευχαριστώ πάρα πολύ", ήταν πολύ τιμητικό που μου το είπαν αλλά ζήτησα να το σκεφτώ λίγες μέρες. Και μου είπαν "όχι, θέλουμε να έρθεις. Τον Βαγγέλη τον ήξερα από όταν είχα πάει καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα". Σίγουρα, επειδή εκτιμούσε και τη συνεργασία που είχε (σ.σ. με τη Γιολάντα Διαμαντή) ήρθε σε δύσκολη θέση με όλο αυτό αλλά επειδή δεν θα ήθελα να μιλάω για άλλους ανθρώπους που δεν είναι εδώ. Όσον αφορά το δικό μου πρόσωπο, ήταν πάρα πολύ ευγενικός, με βοήθησε όσο μπορεί – γιατί και εγώ βρέθηκα ανάμεσα σε μια κατάσταση που δεν με αφορά κιόλας και δεν θα ήθελα να πάρω και θέση πάνω σε αυτό. Γενικά ήθελα και χρόνο να το σκεφτώ, αλλά στις εποχές που ζούμε, όταν σου κάνουν μια τόσο τιμητική πρόταση, λέω "εντάξει θα το δοκιμάσω"».

Keywords
Τυχαία Θέματα