Αίγλη Εστιατόριο, Κλασικά Γοητευτικό, Αναπάντεχα Προσιτό

Ανακαλύψαμε τη νέα γευστική άφιξη στην Αίγλη Ζαππείου


Όπως κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια, επισκεπτόμαστε την βεράντα της Αίγλης Ζαππείου, ένα από τα πλέον αγαπημένα spots του Κέντρου. Καταπράσινη, κομψή και δροσερή, αυτό το καλοκαίρι ξανασυστήνεται, παρουσιάζοντας ένα καινούριο γευστικό

concept και μια νέα ιδέα, με ρίζες από τις παλιές, καλές ελληνικές συνταγές.
Με εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το «Αίγλη Εστιατόριο» ανοίγει τις πόρτες του και δίνει ζωή στις γεύσεις και στα αρώματα της Ελλάδας που αγαπάμε, προσφέροντας προσιτές επιλογές και πιάτα, τα οποία, σε μεγάλο βαθμό μοιάζουν σαν να φτιάχτηκαν μόλις από τα χεράκια κάποιας μαμάς.

Γεύσεις απλές – ωστόσο πληθωρικές - εμπνευσμένες από την ελληνική μας παράδοση, συνθέτουν ένα πολύ ελκυστικό και προσιτό μενού, τόσο γευστικά, όσο και οικονομικά, καθώς οι τιμές είναι απροσδόκητα χαμηλές τιμές (περίπου €20/ άτομο).

Με έναν σταθερό πυρήνα κλασικών πιάτων όπως οι αφράτοι κολοκυθοκεφτέδες, οι τηγανιτές αθερίνες, τα ζουμερά τηγανητά κεφτεδάκια, με εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας όπως το αρνάκι φρικασέ, το κουνέλι στη γάστρα με λαχανικά, αλλά και με τα χειροποίητα γλυκά και παγωτά όπως είναι το ραβανί με παγωτό μαστίχα και ο σιμιγδαλένιος χαλβάς με παγωτό καϊμάκι, οι χορταστικές προτάσεις του chef Μάκη Κοντοκώστα και της ομάδας του, ανταποκρίνονται ικανοποιητικά στον καλοκαιρινό ρυθμό της πόλης.

Εξίσου φιλόδοξη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και δομής, η πλούσια λίστα κρασιών του εστιατορίου, επιτρέπει μια επιλογή από ετικέτες της Mediterra Οινοποιητικής και άλλων εκλεκτών παραγωγών - καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ελληνικών περιοχών και ποικιλιών - αλλά και φίνα αποστάγματα.

Αίγλη Εστιατόριο
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ.
E-mail: [email protected], www.aeglizappiou.gr www.facebook.com/aegliestiatorio
Ωράριο: Καθημερινά, βράδυ (20:00-01:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα