Total black look: Τα «πρέπει» και «δεν πρέπει» του πιο σικάτου γυναικείου στυλ

15:40 5/2/2013 - Πηγή: Queen.gr

Δε χρειάζεται να πενθείτε για να φορέσετε μαύρα ρούχα καθώς το total black look αποτελεί must για κάθε χειμώνα.
Είναι μια τάση που δεν θα φύγει ποτέ από το προσκήνιο όσα χρόνια και αν περάσουν γιατί οι γυναίκες ποντάρουμε σε αυτό το στυλ.

Τotal black ντυμένες θα δούμε κυρίες της showbiz, όπου το επιλέγουν πολύ συχνά για τις δημόσιες εμφανίσεις τους, λόγω

του ότι είναι πολύ πιο safe και θα δείξουν και πολύ κομψές με την επιλογή τους. Επίσης θα δούμε και γυναίκες με «πιασιματάκια» γιατί πιστεύουν ότι «το μαύρο κόβει». Όλες το πιστεύουμε αυτό, για την ακρίβεια, είναι όμως κάτι που δεν ισχύει. Δεν είναι το μαύρο χρώμα που κόβει, αλλά η γραμμή του ρούχου. Όλα τα ανοιχτόχρωμα και φωτεινά χρώματα δίνουν ένταση στο σώμα σε αντίθεση με τα σκούρα που δεν χτυπάνε έντονα στο μάτι και δεν τονίζουν τις υποτιθέμενες ατέλειες.

Το πιο συχνό λάθος που κάνουν πολλές κυρίες υιοθετόντας το total black στυλ είναι πως το μαύρο χρώμα έχει διαφορά από ύφασμα σε ύφασμα και θα σας πω αμέσως τι εννοώ. Πέραν του ξεθωριασμένου υφάσματος υπάρχουν και υφάσματα που είναι πιο φωτεινά. Αυτό θα μας κάνει να βλέπουμε ένα μαύρο χρώμα να μπλεδίζει, ένα άλλο να γκριζάρει και ένα άλλο να πρασινίζει, και έτσι σπάνια θα βρούμε το βαθύ μαύρο που δεν θα δημιουργεί κάποιου είδους χρωμοξεθόριασμα μέσα του. Δεν φταίει ποτέ ο κατασκευαστής σε αυτή την περίπτωση, είναι απλά ιδιαιτερότητα του υφάσματος. Ένα μαύρο σατέν, για παράδειγμα, δεν έχει την ίδια απόχρωση με ένα μαύρο μακό.

Επίσης με το μαύρο ντύσιμο που κάνετε μπορείτε να συνδυάσετε μια πολύ έντονη χρωματικά λεπτομέρεια, όπως για παράδειγμα μια φλούο τσάντα, ένα ζευγάρι παπούτσια πάλι σε έντονο χρώμα ή ακόμη ένα πολύ εκκεντρικό αξεσουάρ. Στην ουσία σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε πάνω σε έναν μαύρο καμβά.

Προσοχή λοιπόν στον συνδυασμό των ρούχων ακόμη και αν είναι και του ίδιου χρώματος.
Στις φωτογραφίες που έχουμε συλλέξει για σας θα δείτε την διαφορά χρωμάτων που αναφέραμε παραπάνω, μερικά υπέροχα total black looks και φυσικά κάποιες από τις αγαπημένες σας διάσημες fashionistas.

Keywords
Τυχαία Θέματα