Tον ξαναείδα τα Χριστούγεννα και ταράχτηκα. Γιατί με κοίταζε έτσι αν δεν νιώθει κάτι;

15:06 2/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα κ χρονια πολλα με υγεια πανω απ ολα ευχομαι !
ειχαμε επικοινωνισει κ πριν απο 2 μηνες κ μπορω να πω οτι με βοηθησες πολυ !ολα πηγαιναν πολυ καλυτερα ειχα βρει τον παλιο καλο μ εαυτο ,ημουν γεματη θετικη ενεργεια

ακομα κ στις 7 τ πρωι π αλλες φορες δν ειχα ορεξη να σηκωθω απο το κρεβατι ..βεβαια υπηρχαν κ φορες,οπως η μερα των γενεθλιων του ή τς γιορτης του που για λιγο κοκκαλωνα κ δν ηξερα αν επρεπε ν στειλω ,να παρω να ευχηθω καπως ! δν εκανα τπτ κ δ με ενοιαζε μετα ,γτ εφοσον δν τον ενοιαζα εγω οπως μου ειχες πει ποιος ο λογος να με ενδιαφερει ακομα?!! ηρθαν τα χριστουγεννα κ οι διακοπες στην πολη μας,για μια βδομαδα δν ειχαμε βρεθει δν ειχε περασει απο τ μυαλο μ καν η υπαρ3η του,κ μαλιστα με ενα παιδι που με ενδιεφερε αρχισαμε 1 μερα πριν εμφανιστει ξανα ,να ειμαστε πιο ομιλητικοι,πιο κοντα κ φλερταραμε διακριτικα χωρις να συμβει κατι γτ δουλευε εκεινη την ωρα κ εγω εφυγα μετα ..
την επομενη πηγαμε για καφε με τς φιλες μου κ ξαφνικα εμφανιζεται μπροστα μας ,αμηχανια στο φουλ ,εγω πιο ψυχρη απο ποτε απλα χαμογελασα κ αυτο με τ ζορυ(δεν θυμαμαι καν αν ειπα κατι )π αλλες φορες αγκαλιαζομασταν ,εκεινος απλα με κοιταξε εμεινε για λιγο ορθιος στ τραπεζι μας κ εφυγε πηγε απεναντι μ ν κατσει κ ολη την ωρα εριχνε κρυφες ματιες , εβλεπε που με τα αλλα παιδια ημουν πιο εκδηλωτικη κ χαμογελουσα ολη την ωρα κ μαλλον τν πειραξε..εμεινε κανα2ωρο στο καφε κ ολο κοιτουσε κ στ τελος ηθελε ν ερθει ν χαιρετισει κ απλα του εγνεψα απο μακρια
ενα
''γεια σου''.Δε μπορω να σου πως ενιωσα ,δν θυμαμαι ..ημουν σιγουρα απεναντι σ αυτον ψυχρη πολυ ! τ βραδυ εβαλα τα κλαμματα ισως γτ επρεπε ν ξεσπασω καπως...δε ξερω ,νιωθω περιεργα ,δν ηθελα να τον δω ,ή ηθελα καταβαθος? κ γτ κοιτουσε δειλα δειλα ολη την ωρα?πρωτη φορα δν τ εδωσα σημασια κ σα σκορπιος κ σαν αντρας σιγουρα πειραχτηκε ,κ επδ ηρθαν στ παρεα μας 2 αγορια π θεωρουνται απο τς πιο ωραιους στη πολη μας δουλευουν αλλωστε κ ως μοντελα..και κατι τελευταιοσυναντησα μετα την αδερφη τ με ειδε χαρουμενη κ με ρωτουσε αν εχω αγορι κ γι αυτο ειμαι ετσ ι ,δν τν αρνηθηκα ουτε τ επιβεβαιωσα κ μ πε οκ αμα δν θες δν λες..βεβαια δν πιστευω πως εχει καμια σημασια π με ρωτησε !απλα ετυχε ..αυτα τα λιγα ..κ σ ευχομαι καλες γιορτες κ να εισαι παντα καλα !

Η απάντηση του Queen.gr

Ξέρεις φίλη μου είναι λογικό που αναστατώθηκες μετά από τόσο καιρό, όταν τον είδες ξαφνικά μπροστά σου. Τώρα σε ό, τι αφορά τις ματιές, είναι επίσης λογικό να υπάρχουν και μπορεί να υπάρχουν για πάντα. Η ανάγκη της επιβεβαίωσης, η ανάγκη του φλερτ... το γνώριμο πρόσωπο με το οποίο τον ενώνει κάτι ερωτικό. Όλα παίζουν. Μην ξεχνάς πως αυτό είναι κάτι που κάνει ο καθένας. Σημαίνει μεν ότι υπάρχει κάτι- αλλά το θέμα μας είναι τι υπάρχει και μέχρι πού φτάνει αυτό.

Δεν θέλω να σου ματαιώνω τις ελπίδες, αλλά καμιά φορά οι ελπίδα ακριβώς επειδή πεθαίνει τελευταία, είναι η αιτία των πιο σημαντικών λαθών και ο λόγος για τον οποίο βασανιζόμαστε και χάνουμε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή μας. Επίσης, δεν πρέπει με την εκδήλωση ενός μικρού ενδιαφέροντος να ξεχνάμε τι έχουμε περάσει και πώς το έχουμε βιώσει αυτό. Καμιά φορά, προκειμένου να ικανοποιήσουμε την επιθυμία μας να πλησιάσουμε τον άλλο και αν γίνεται να έρθουμε τελικά πιο κοντά, τείνουμε να ερμηνεύουμε μικρές καθημερινές συμπεριφορές ως πιο βαθιές και δίνουμε νοήματα, κατηγορώντας τον εαυτό μας-με βαθύτερο στόχο να διακαιολογήσουμε τον άλλον και να βρούμε μία αιτία να κάνουμε κίνηση ή να συνεχίσουμε να ελπίζουμε.

Είναι λίγο ξεκάθαρο όταν μπείνει η λογική ή το τρίτο μάτι. Αν θέλει κάποιος βρίσκει τον τρόπο, ιδίως όταν ξέρει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τον δεχτούν. Όταν κάποιος περιστρέφει το θέμα και το ταλαιπωρεί ή δεν περνά τα όρια της εκδηλωτικότητας, τότε απλά δεν θέλει αρκετά για να είναι εκεί που του ζητούν να είναι... Δυστυχώς, δεν μπορούμε να εμμένουμε σε κάθε θέλω και συναίσθημά μας. Μπορεί να κολακεύονται τα αντικείμενα του πόθου μας από το ενδιαφέρον μας, και να μας θεωρούν αξιόλογα άτομα, να τους αρέσουμε, να έλκονται από εμάς ακόμη, αλλά να μην είμαστε αυτό που θα 'θελαν δίπλα τους για όποιους λόγους. Να μην είμαστε αυτό που θα τους ολοκλήρωνε, όχι γιατί δεν είμαστε αρκετοί, αλλά γιατί απλά έτσι είναι...

Εσύ, φίλη μου προσπάθησε να μένεις στα γεγονότα, και να μη συνδέεις κάθετί που κάποιος από τους γύρω του λέει ή σε ρωτάει με κείνον, από τη στιγμή που δεν είναι εκείνος αυτός που σου το λέει... Ηρέμησε και συνέχισε τη ζωή σου με τον ίδιο τρόπο. Δεν χρειάζεται συνεχώς να ξαπλώνουμε τον εσωτερικό μας κόσμο στα πόδια κάποιου και να τον ταλαιπωρούμε. Όλοι ξέρουν το δρόμο. Αν ήθελε θα τον έβρισκε ή θα τον βρει. Μην περιμένεις όμως αυτό και χάνεις τη ζωή. Προσπάθησε να δεις τι συμβαίνει γύρω σου και απόλαυσε κάθε στιγμή με φίλους, δικούς σου ανθρώπους ακόμη και τη μοναξιά σου. Βάλτον και πάλι στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αν δεν θες να τον εξαφανίσεις αλλά πάρτον από μπροστά. Φρόντισε κάθε πράξη σου να πηγάζει από δικές σου αποκλειστικά επιθυμίες και όχι να γίνεται με τη δική του σκέψη από πίσω. Ελπίζω μέσα στο 2013, να σου πάνε όλα καλά και να βρεις το ιδανικό (αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι) που θα σε απογειώσει.

Καλή χρονιά!


Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα