To 3ο live του DOI τα είχε όλα.Τούμπα, ξέσπασμα, νέα διαγωνιζόμενη και αποχώρηση εκπληξη

Όλο το παρασκήνιο του σόου στον πάγο που είχε όλα τα στοιχεία που κάνουν reality μια τέτοια παραγωγή.

Ποιος είδε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και δεν τον φοβήθηκε μόλις άκουσε τη βαθμολογία του από τους κριτές. Άφησε υπονοούμενα ότι του έβαλαν εσκεμμένα χαμηλή βαθμολογία λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ένα παιχνίδι, το έχουμε κάνει της διαπλοκής εδώ μέσα. Δεν το έχω σε τίποτα να φύγω" είπε κάποια στιγμή ενώ αρκετά έντονος ήταν ο διάλογος που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Κατά τα άλλα η Πάμελα εντυπωσίασε με την πρώτη της εμφάνιση

στην θέση της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου. Την καλύτερη απόδοση είχε η ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού και αυτό αιφνιδίασε και την ίδια. Επίσης Κώστας Φραγκολιάς και Σάγια έδειξαν ότι θα είναι πολύ δυνατοί παίχτες και έφεραν ανατροπές στις ισορροπίες. Η Μαριάννα Καλέργη αν και στα προηγούμενα δυο live γοήτευσε, χτες ήταν προτεινόμενη να αποχωρήσει και δίχασε κατά κάποιο τρόπο το κοινό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με σέξι κοντό σύνολο πήρε πολλά πειράγματα απ την επιτροπή και η Χριστίνα Παππά με τον Γιώργο Χειμωνέτο πήραν ανάσες για την συνέχεια του σόου.

Η τηλεθέαση κινήθηκε σε καλά επίπεδα με τον γενικό μέσο όρο να φτάνει στο 29% και το νεανικό κοινό κοντά στο 31%.  Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι η κόντρα και το καυτό παρασκήνιο στις διαφημίσεις με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να δέχεται κάποιες αποδοκιμασίες από μερικούς συμπαίχτες του. Παρόλα αυτά δεν έδωσε σημασία  και έδειξε χαρακτήρα και δε συνέχισε αυτό το ξέσπασμα που είχε on air.

Στο twitter εκείνη την ώρα γινόταν πραγματικά ένας χαμός. Ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε σε μια νυφίτσα μέσα στο σόου που χάρηκε με την αποχώρηση του Θέμη Γεωργαντά. Ακόμη και ο Σάκης Ρουβάς έκανε και πάλι διπλή εμφάνιση εμψυχώνοντας τον αρχικά και στην συνέχεια λέγοντας του να μην στεναχωριέται που αποχώρησε. Πολλοί επώνυμοι στεναχωρήθηκαν που έφυγε από το παιχνίδι ο Θέμης και μεταξύ αυτών κρατάμε τη Ναταλία Γερμανού, τον Γιώργο Μητσικώστα και  την Έλλη Κοκκίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα