Strada: Μπαταρίες μπάνιου με «τετράγωνη λογική» και «οικονομική ευαισθησία», από την Ideal Standard!

Αναζητούσατε μια σειρά μπαταριών για το μπάνιο σας, με τετράγωνη μινιμαλιστική φόρμα και σύγχρονο design; Η νέα σειρά 'Strada' της Ideal Standard, θα σας προσφέρει πολύ παραπάνω από τα αναμενόμενα!

Σύγχρονη κομψότητα, εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα και οικονομία στη χρήση, είναι μερικά μόνο από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της συλλογής μπαταριών για το νιπτήρα, τη μπανιέρα, και το ντους, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα

να σχηματίσετε ένα τέλειο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα, σε αρμονία με τα ομώνυμα κεραμικά είδη υγιεινής και έπιπλα μπάνιου!

Με την υπογραφή του βραβευμένου σχεδιαστικού group της ARTEFAKT, η σειρά μπαταριών 'Strada', με τις τετράγωνες καθαρές σχεδιαστικές φόρμες, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν έναν προσωπικό χώρο φροντίδας, εστιάζοντας στις ανάγκες τους με απλότητα και λογική.

Οι μπαταρίες της σειράς 'Strada' δεν θα επιτρέψουν κανένα συμβιβασμό στις επιλογές σας, γιατί προσφέρουν πολλαπλές εναλλακτικές λύσεις, καλύπτοντας κάθε πιθανό συνδυασμό τοποθέτησης σε νιπτήρα, έπιπλο, μπανιέρα ή ντουσιέρα, διατηρώντας το χαρακτήρα του σχεδιασμού τους, σε όλη τη γκάμα των προϊόντων της οικογένειας.

Οι 'Strada' είναι εξοπλισμένες με ένα πρωτοποριακό φίλτρο, το οποίο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη γωνία της ροής του νερού ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Ένας άλλος μηχανισμός, περιορίζει την ποσότητα του νερού που ρέει, χωρίς να μειώνεται η πίεση που χρειάζεστε. Τελευταίο αλλά σημαντικό: Στις μπαταρίες 'Strada', υπάρχει σύστημα ελέγχου-καθορισμού της θερμοκρασίας, ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος εγκαύματος, αλλά και να μειώνεται το ενεργειακό κόστος.

'Strada' – με απλή, τετράγωνη λογική, σημαίνει: Τέλειο design και λειτουργικότητα, άπειροι συνδυασμοί, λιγότερη σπατάλη νερού, μεγαλύτερη άνεση και εργονομία, εξοικονόμηση ενέργειας και ασφάλεια στη χρήση! Τι άλλο θα ζητούσατε από μια μπαταρία μπάνιου;

Τη σειρά 'Strada' της Ideal Standard, μπορείτε να τη δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.idealstandard.gr & στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρείας και να τη προμηθευτείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα