Shiloh Jolie Pitt VS. Suri Cruise: Δύο πολύ διαφορετικά κορίτσια

15:03 4/6/2012 - Πηγή: Queen.gr

Είναι τα δύο πιο πολυφωτογραφημένα παιδιά του Hollywood, από την στιγμή που γεννήθηκαν. Οι ομοιότητες τους, όμως, σταματάνε εδώ.

Την περασμένη εβδομάδα, η Shiloh, κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt έκλεισε τα 6 της χρόνια. Η μικρή, ντύνεται σαν τους μεγαλύτερους αδερφούς της, Maddox, 10 και Pax,

8, και είναι ένα παιδάκι που παίζει με σπαθιά, φοράει sneakers, παντελονάκια και μπότες, μπλέιζερ και t- shirts με στάμπες punk rock συγκροτημάτων. Η Shiloh, μάλιστα, όταν άρχισε να έχει η ίδια άποψη για το στυλ της, ζήτησε από τους διάσημους γονείς της να της κόψουν τα μαλλιά κοντά. «Θέλει να είναι αγόρι», έχει δηλώσει γι' αυτήν η διάσημη μαμά της. «Γι' αυτό κόψαμε τα μαλλιά της. Της αρέσει ό,τι φοράει αν είναι αγορίστικο. Νομίζει ότι είναι ένα από τα αδέρφια της».

Από την μεριά της, η μοναχοκόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes, είναι από τα κοριτσάκια που ευχαριστιούνται να παίζουν με κούκλες, να ντύνονται πριγκίπισσες, να φοράνε το make up της μαμάς τους και ψηλά τακούνια, όσο ανάρμοστο κι αν είναι αυτό για τα μόλις 6 χρόνια της. Η μαμά της έχει δηλώσει για την Suri ότι είναι «ο fashion κριτής μου. Αν αρέσω στη Suri, ξέρω ότι είμαι σωστά ντυμένη». Η μικρή ντύνεται με γούνες, έχει μακριά μαλλιά και φοράει στο κεφάλι της τιάρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα