Party hard girl; 9+1 προβλήματα που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν για τα γυναικεία ξενύχτια

21:44 8/3/2014 - Πηγή: Queen.gr

Και δεν μπορούν να τα ζήσουν!

1. Καλσόν ή όχι; Αιώνιο ερώτημα τα Σαββατόβραδα του χειμώνα. Τα γυμνά πόδια δείχνουν πάντα πιο σέξι!

2. Ζεστό παλτό ή ένα σικάτο σακάκι με το οποίο θα ξεπαγιάσεις; Η αλήθεια είναι πως ένα χουχουλιάρικο μπουφάν πάντα χαλάει το συνολικό look, αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες όλα επιτρέπονται. Ορίστε σε βοηθήσαμε!

3. Πριν φύγεις από το σπίτι δεν πείναγες και έχεις φάει κάτι κεικ και κάτι φρούτα. Τώρα το ποτό σε χτύπησε, πεινάς, θέλεις μια πίτσα

και οι φίλοι σου δεν σε πάνε να πάρεις!

4. Υπάρχει και αυτή η σκέψη που καταστρέφει τις φεμινιστικές σου καταβολές. Να προβάλλω το ντεκολτέ μου στον μπάρμαν για να μην περιμένω ώρα στην ατελείωτη ουρά; Η δική μας απάντηση για να σε βοηθήσουμε... Τόσος κόπος για μια μπυρίτσα; Όχι!

5. Προσπαθείς να αποφύγεις τον επικίνδυνα χαμογελαστό τύπο που θέλει να χορέψει οπωσδήποτε μαζί του. Αντιθέτως ο τύπος που σου αρέσει είναι στην άλλη πλευρά του μαγαζιού και μιλάει με ωραίες παρουσίες.

6. Εκείνο το τέλειο smokey eye που αντέγραψες από ένα YouTube tutorial και μέσα σε λίγες ώρες κατέληξε να δείχνει σαν μελανιά στα μάτια!

7. Έδωσες το τηλέφωνο σου σε κάποιον καταλάθος! Ουπς! Είπαμε το ποτό βλάπτει σοβαρά την υγεία και γενικότερα!

8. Ξέρεις ότι δεν μπορείς να διασκεδάσεις τόσο άγρια όσο η Rihanna. Κάποια στιγμή σου τελειώνουν τα λεφτά, οι φίλες σου βαρέθηκαν, το ερωτικό σου αντικείμενο έφυγε! Απογοήτευση.

9. Το ότι πρέπει να πεις ευχαριστώ σε εκείνον τον περίεργο που σε κέρασε σφηνάκι. Eυχαριστώ, αλλά όχι ευχαριστώ!

10. Μερικά τακούνια φτιάχτηκαν για να δολοφονήσουν τα δαχτυλάκια σου! Και πάντα είναι τα ωραιότερα ζευγάρια της συλλογής σου. Το βράδυ σε βρίσκει να ξυπόλητη σε βρώμικα πεζοδρόμια. Ακόμα και ο φίλος σου αρνείται να σε κουβαλήσει μέχρι το αυτοκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα