PANDORA: Κοσμήματα μοναδικά και αξεπέραστα!

Με κέντρο τη γυναίκα, η PANDORA δημιουργεί μοναδικά κοσμήματα

Εμπνευσμένα από την εποχή, τη φύση, την καθημερινή ζωή, την οικογένεια, τις σχέσεις αλλά και από τις τάσεις της μόδας, τα κοσμήματα PANDORA, δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα αφού αποτελούν μοναδικές δημιουργίες. Για την PANDORA, κάθε γυναίκα είναι μοναδική και εμπνέεται από τις δικές της μοναδικές στιγμές ανάλογα με τον τρόπο ζωής και το στυλ της.

Φιλοσοφία της PANDORA είναι να

δημιουργεί ξεχωριστά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες και μοναδικά σχέδια, από αυθεντικά υλικά όπως μασίφ ασήμι και χρυσό 14K, αλλά και ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους. Αυτό το χειμώνα μας υποδέχεται με ιδιαίτερες, μοναδικές συλλογές που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, αλλά και σε κάθε ...τσέπη αφού προσφέρουν προσιτή πολυτέλεια.

Κάθε βραχιόλι PANDORA δημιουργείται με σύμβολα PANDORA που ταιριάζουν ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ, θυμίζουν αξέχαστες στιγμές της ζωής μας, αλλά εκφράζουν και τις επιθυμίες μας. Σύμβολα για την οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους, αλλά και αγαπημένες δραστηριότητες είναι ένα μέρος μόνο της τεράστιας συλλογής που θα βρείτε είτε στα καταστήματα PANDORA είτε στο On line shop στο http://www.pandorashop.gr

Με ελεύθερη φαντασία μπορούμε να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε, τους δικούς μας προσωπικούς συνδυασμούς, μέσα από μία πλούσια συλλογή από σύμβολα. H μοναδική συλλογή αναμνήσεων με σύμβολα PANDORA (charms), ξεκινά με τη βάση που μπορεί να είναι ένα βραχιόλι σε αλυσίδα ή δέρμα, ανάλογα με το προσωπικό στυλ του καθενός και με ένα ή περισσότερα σύμβολα της επιλογής μας. Σταδιακά μπορούμε να προσθέτουμε σύμβολα (charms), για κάθε προσωπική και μοναδική μας στιγμή, ενώ μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/pandora-club μπορείτε να δημιουργήσετε «Λίστα Επιθυμιών» και να τη στείλετε στους φίλους σας, για να σας χαρίσουν τα δώρα που επιθυμείτε!

Celebrate unforgettable moments with PANDORA!

Keywords
Τυχαία Θέματα