Oι Eλληνίδες ξέρουν από... χορό

Oι δύο Ελληνίδες που σαγηνεύουν με τα λικνίσματά τους.

Τι κι αν φέτος δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε το ελληνικό Dancing With The Stars; Μπορεί η οικονομική κρίση να μας άφησε χωρίς χορό στα πάτρια εδάφη αλλά εκπροσωπούμαστε επάξια στα αντίστοιχα σόου του εξωτερικού.

Μαρία Μενούνος και Έλενα Παπαρίζου, αποδεικνύουν κάθε βδομάδα σε HΠΑ και Σουηδία ότι οι Έλληνες έχουν τον ρυθμό μέσα τους.

Από την μια, η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στα τέσσερα πρώτα επεισόδια του

σόου αναδεικνύοντας τόσο τις χορευτικές της ικανότητες όσο και το σεξαπίλ της. Την πρώτη βδομάδα, η Μαρία και ο παρτενέρ της χόρεψαν ένα παιχνιδιάρικο cha cha και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 21 βαθμούς. Σειρά είχε μία ρούμπα υπό τους ήχους του «Material Girl» για την οποία απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια και η οποία ολοκληρώθηκε με ένα καυτό φιλί ενώ το τελευταίο της κατόρθωμα ήταν ένα αισθησιακό tango το οποίο ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Σημειωτέον, αγωνίστηκε τραυματισμένη καθώς είχε χτυπήσει το πόδι της.

Η αγαπημένη μας Έλενα Παπαρίζου από την άλλη, διαπρέπει στο αντίστοιχο σόου της Σουηδίας, «Let's Dance». Η πρεμιέρα επεφύλαξε μία πρόκληση στην ίδια και τον παρτενέρ της καθώς κλήθηκαν να αγωνιστούν σε δύο διαφορετικούς χορούς, cha cha και waltz. Φυσικά οι κριτικές ήταν εξαιρετικές, κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη σε κανένα καθώς η Έλενα εκτός από υπέροχη φωνή είναι γνωστό ότι διαθέτει και πολύ καλή κίνηση. Στο δεύτερο επεισόδιο η Ελληνίδα star χόρεψε quick step κερδίζοντας για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις ενώ ήδη θεωρείται φαβορί.

Αναμένουμε με αγωνία το φινάλε των δύο σόου και ελπίζουμε να στεφθούν με ελληνικές νίκες. Go girls...

Keywords
Τυχαία Θέματα