O Karl Lagerfeld ποτέ δεν συμπαθούσε τους ανθρώπους της ηλικίας του

Ο Kaiser μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και την πειθαρχία του μεγαλώνοντας

Είναι σίγουρα δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ο Karl Lagerfeld υπήρξε παιδί. Ο Kaiser της μόδας, όμως πρόσφατα μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής του, τα οποία –όπως φαίνεται- δεν απόλαυσε ιδιαίτερα. Μεγαλώνοντας στην Γερμανία, ο Lagerfeld, καταρχήν, μισούσε τα ρούχα. «Πάντα έβρισκα τα κοντά παντελόνια υποτιμητικά- είναι ρούχα για χαζά αγόρια», είπε.

Εκτός από τα ρούχα, ο διευθυντής του οίκου Chanel δεν συμπαθούσε ούτε τους ανθρώπους. «Δεν

έπαιζα με άλλα παιδιά, τα έβρισκα φρικτά. Το μόνο πράγμα που έκανα ήταν να διαβάζω, να μαθαίνω άλλες γλώσσες και να σχεδιάζω. Σαν παιδί, είχα μόνο μία ευχή: να γίνω μεγάλος. Πλέον δεν το βρίσκω σημαντικό», εξομολογήθηκε στην γερμανική Zeit.

Ο μεγάλος couturier παραδέχτηκε, βέβαια, ότι τώρα που μεγάλωσε, δεν βρίσκει τίποτα ενδιαφέρον στους άλλους ενήλικες. «Δεν ξέρω κανέναν της γενιάς μου. Βρίσκω αυτούς τους ανθρώπους φρικτούς», είπε για όλους τους συνομήλικούς του που παραπονιούνται για τα χρόνια που περνάνε ή την εξάντληση που μπορεί να νιώθουν. «Είναι θέμα ενέργειας. Πρέπει να έχεις ενθουσιασμό για αυτά που κάνεις. Και να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον, όπου οι άνθρωποι δεν μιλούν για τις αρρώστιες ή τα γηρατειά», εξήγησε. «Ακόμα και οι νεότεροι άνθρωποι μιλάνε για την πίεσή τους. Εγώ έχω τεράστια πειθαρχία, την οποία ούτε καν μπορώ να χαρακτηρίσω "αυτοπειθαρχία" πλέον, γιατί, πραγματικά, δεν μπορώ να την δω ως κάτι άλλο από την καθημερινότητά μου», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα