Matthew McConaughey: Τόσο αδύνατος που τρομάζεις

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες

Ο Matthew McConaughey, αυτή τη φορά φαίνεται όχι μόνο να αφοσιωθεί με πείσμα στο ρόλο του, αλλά και στην εικόνα που συνοδεύει τον κινηματογραφικό χαρακτήρα και η πείρα μας έχει δείξει ότι κάτι τέτοιες προσπάθειες συνήθως βραβεύονται με οσκαρ ή τουλάχιστον με μια υποψηφιότητα. Ο 42χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles στην πτήση για Νέα Ορλεάνη, όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα

της ταινίας "The Dallas Buyers Club" στην οποία υποδύεται ένα ασθενή του Aids, που οι γιατροί του δίνουν μόνο 30μέρες ζωής. Υποτίθεται ότι είμαστε στο 1986, όταν η απουσία φαρμάκων εκείνη την εποχή ήταν καταδίκη για τους φορείς του Aids που ασθενούσαν. Εκείνο που είδαν όμως όλοι με τρόμο, φωτογράφοι και αυτόπτες μάρτυρες, ήταν η ανησυχητική εικόνα του ηθοποιού που φαίνεται σχεδόν αποστεωμένος και καθόλου υγιής. Ακόμη και τα ρούχα του μοιάζουν να πλέουν πάνω του. Η εικόνα του είναι τρομακτική είπαν μάρτυρες και φαινόταν σαν να τον έχουν εγκαταλείψει οι δυνάμεις του.

Η αλλαγή του φαίνεται τρομερά δραματική μια και στην προηγούμενη ταινία, το" Magic Mike" ήταν super γυμνασμένος. Πηγές αναφέρουν ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει να ξαναβάζει κιλά αρκεί να μην έχει κάνει κάποια ζημιά στο σώμα του, όπως ο Matt Damon που όταν χρειάστηκε να χάσει 15 κιλά για ένα ρόλο, άρχισε δίαιτα και τρέξιμο χωρίς να ρωτήσει γιατρό με αποτέλεσμα να χάσει τα κιλά αλλά να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα νεφρά του που χρειάστηκαν χρόνια για να αποκατασταθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα