Malin Akerman & Jonas Wrammel για την Studio Artist της Oriflame

Η Oriflame και η Hollywood star Malin Akerman ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες την Χολλυγουντιανή ομορφιά!

Η Malin Akerman έχει συμπεριλήφθεί στην λίστα με τις 100 πιο hot stars του πλανήτη και ο Jonas Wrammel ο Διεθνής Artistic Director της

Oriflame, δούλεψε μαζί της πάνω στη σειρά Studio Artist, για να σας δείξει πόσο εύκολο είναι να πετύχετε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ.

Ο Jonas Wrammel έχει υπάρξει personal make up artist μεγάλων σταρ του Χόλιγουντ για περισσότερο από δέκα χρόνια και είναι ο βασικός εμπνευστής των Studio Artist. Μας λέει: «Έχοντας δουλέψει σε αμέτρητες φωτογραφήσεις μόδας και ομορφιάς με μοντέλα και διασημότητες σε όλον τον κόσμο, γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα μακιγιάζ σε διάφορους χώρους φωτογράφησης και συνθήκες φωτισμού. Η επιλογή των αποχρώσεων είναι κρίσιμη, για αυτό στα κραγιόν έχουμε επιλέξει με προσοχή ζεστές, ματ αποχρώσεις που αναδεικνύουν τους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας για ένα super αποτέλεσμα που κολακεύει. Με τη σειρά Studio Artist και τις επαγγελματικές μου συμβουλές, όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν επαγγελματίες makeup artists και να πετύχουν την εμφάνιση των stars

Η Oriflame αποδεικνύει πως μια άψογη red carpet εμφάνιση δεν είναι πια προνόμιο μόνο του Χόλιγουντ. Ανακάλυψε ένα καινοτόμο συστατικό, το Illuma Flair, πρόκειται για το σύμπλεγμα αντανάκλασης φωτός, το οποίο διαχέει ομοιόμορφα το φως στο πρόσωπο για ένα 100% φωτεινό και ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας. Αυτό το μοναδικό συστατικό, βασικό στοιχείο όλων των προϊόντων της σειράς Studio Artist, σε συνδυασμό με ανάλαφρες φόρμουλες, δημιουργεί την εντύπωση της τελειότητας χωρίς να φαίνεται ότι φοράτε make-up αφήνοντας το πρόσωπο φυσικά φωτεινό και όμορφο. Για ένα ολοκληρωμένο look έρχεται να προστεθεί και η σειρά από τα πλούσια κρεμώδη κραγιόν Studio Artist, εμπλουτισμένα με Illuma Flair, η οποία δημιουργεί την ψευδαίσθηση χειλιών με ομοιόμορφο, πλούσιο όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα