LidaMary: Ένα ονειρεμένο καταφύγιο στην Χίο!

Στην καρδιά μας είναι πάντα καλοκαίρι!

Είναι από εκείνους τους "θησαυρούς" που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, ένα καταφύγιο που θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες φιλοξενίας σε έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδας.

Ο λόγος για τον παραδοσιακό ξενώνα LidaMary που είναι συνυφασμένος με την πλούσια κληρονομιά των Μαστιχοχωρίων, από τα βάθη του Μεσαίωνα, και που αντιπροσωπεύει την ονειρική απόδραση σε μια άλλη εποχή. Η διακόσμησή του είναι αριστοτεχνικά δεμένη με τον έντονο

χαρακτήρα της πέτρας που κυριαρχεί στα καστρικά οχυρωμένα Μεστά- εντάσσοντας αρμονικά στο σκηνικό ένα συνδυασμό λιτών γραμμών και διακριτικής πολυτέλειας.

Τα οχτώ δωμάτια του LidaMary είναι τοποθετημένα στη νότια πλευρά της Χίου, μέσα στο πιο καλά διατηρημένο χωριό-κάστρο το οποίο έχει κρατήσει ανέπαφη τη μοναδική μεσαιωνική αρχιτεκτονική του μέχρι και σήμερα.
Δαιδαλώδη πέτρινα σοκάκια, θολωτές καμάρες ,εξωτερικοί πυργίσκοι και μεταβυζαντινές εκκλησίες δημιουργούν μια μυστικιστική ατμόσφαιρα, ένα ιδιαίτερο τοπίο που μένει αξέχαστο.

Από το δίκλινο "Μικρό Κρι-Κρι" μέχρι το πανέμορφο διώροφο διαμέρισμα "Κουκουβάγια", κάθε ένα από τα 8 καταλύμματα που προσφέρει το LidaMary είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να σας προσφέρει διαμονή υψηλών προδιαγραφών, εστιάζοντας στην πραγματική έννοια της φιλοξενίας χωρίς φλυαρίες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα