La Pasteria - Giro d’ Italia: Δοκιμάστε το νέο menu Sicilia, μόνο με 15€

Το μοναδικό ταξίδι γεύσης στην Ιταλία συνεχίζεται!

Η La Pasteria συνεχίζει το επιτυχημένο Giro d' Italia και μας προσκαλεί από τις 6 Ιουνίου, στο νέο προορισμό του μαγευτικού γευστικού ταξιδιού, τη Σικελία!

Η La Pasteria και ο καταξιωμένος chef

Έκτορας Μποτρίνι χρησιμοποίησαν ολόφρεσκα επιλεγμένα υλικά και δημιούργησαν ένα μοναδικό Σικελιάνικο μενού 3 πιάτων, που μπορούμε να απολαύσουμε μόνο με 15€ και περιλαμβάνει παραδοσιακά ιταλικά πιάτα με επιλογή σε σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτα σε ζυμαρικά, θαλασσινά και ένα λαχταριστό γλυκό. Το μενού συνοδεύεται με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα Fisher κερασμένο από τη La Pasteria!

Επιπλέον, στη facebook fan page της La Pasteria θα διεξαχθεί ένας μεγάλος διαγωνισμός όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα γεύμα μαγειρεμένο αποκλειστικά από τον Έκτορα Μποτρίνι, ενώ όσοι λαμβάνουν μέρος θα μπαίνουν σε εβδομαδιαίες κληρώσεις για δωρεάν γεύματα στη La Pasteria.

Η αγαπημένη μας La Pasteria, για ακόμα μια φορά μας μεταφέρει αρώματα, εικόνες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και μας ξεναγεί απολαυστικά στο Παλέρμο, την Κατάνια, τη Μεσσίνα, τις Συρακούσες και σε κάθε γωνιά της Σικελίας!

Το γευστικό ταξίδι στην Ιταλία δεν τελειώνει όμως εδώ...
Το μενού για τον επόμενο προορισμό, ετοιμάζεται ήδη στην κουζίνα της La Pasteria !

Keywords
Τυχαία Θέματα