Kim Kardashian- Kanye West: το νέο σιαμαίο ζευγάρι του Hollywood

08:35 2/9/2012 - Πηγή: Queen.gr

Οι δύο ερωτευμένοι μοιάζουν στυλιστικά σα δύο σταγόνες νερό.

Μπορεί στον πρώτο της γάμο η Kim Kardashian να μην τα κατάφερε και πολύ καλά, καθώς λίγες μέρες μετά χώρισε, φαίνεται όμως πως η επόμενη σχέση της θα την ανταμείψει καθώς με τον Kanye West αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Hollywood. Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς το διάσημο κορίτσι μας έχει προκαλέσει αρκετές

φορές να την «κράξουμε», καθώς όχι μόνο το στυλ της παρέπεμπε σε μπουζούκια της Εθνικής και όχι σε celebrity βεληνεκούς, αλλά και οι προσωπικές της στιγμές μας έγιναν εμμονή αφού τις βλέπαμε όπου και να κοιτάξουμε.

Από τότε που ερωτεύτηκε τον Kanye όλα δείχνουν να έχουν αλλάξει. Τα πολλά κοσμικά κόπηκαν μαχαίρι, ο καθημερινός βομβαρδισμός από νέα της και φωτογραφίες σταμάτησε, ενώ οι στυλιστικές της επιλογές (που πλέον επιμελείται το μελαχρινό αγόρι) έγιναν επιτέλους fashion statement. Oι δύο ερωτευμένοι δε μοιράζονται μόνο τον έρωτά τους, αλλά όπως όλα δείχνουν και κοινή ντουλάπα καθώς πλέον θυμίζουν ζευγάρι στο καλλιτεχνικό πατινάζ με πανομοιότυπο styling σε κάθε τους εμφάνιση.

Τόσο ο Kanye όσο και η Kim γυμνάζονται νυχθημερόν τρέχοντας στους λόφους του Hollywood και φορώντας μαύρα ρούχα από την κορυφή ως τα νύχια.Μπορεί η επιλογή της Kim Kardashian να φορέσει δερμάτινο φαρδύ παντελόνι να μη μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά τα παπούτσια της δια χειρός Kanye West for Giuseppe Zanotti και αξίας $6,000 μια χαρά μας φαίνονται.Το έχουν κάνει ήδη η Jennifer Aniston με τον Justin Theroux και τώρα ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν ο West με την Kardashian. Τα ασορτί κοσμήματα είναι πολύ της μόδας ειδικά αν είναι ολόχρυσα και μάλιστα καλόγουστα βραχιόλια. Εύγε παιδιά!Η Kim δε φοράει μόνο τα ψηλοτάκουνα στιλέτο του καλού της, αλλά και τα περιβόητα Nike Air Yeezy αθλητικά που σχεδίασε ο Kanye και έχουν γίνει sold out μέσα σε δευτερόλεπτα. Μην αναρωτιέστε, φυσικά έχει και εκείνος μερικά ολόιδια ζευγάρια.Casual βόλτα στο Los Angeles; κανένα πρόβλημα για το διάσημο ζευγάρι που διαλέγει hoodie με κουκούλες και μαύρα παντελόνια μοιάζοντας με δίδυμα αδέλφια.


Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό και πάρτε κι εσείς ιδέες για να ντυθείτε σε χρωματική και στυλιστική αρμονία με τον καλό σας. Κάποιες επιλογές δεν είναι και τόσο κακές!

Διαβάστε επίσης:

Η μαμά της Kim Kardashian οργανώνει την κηδεία της
Kim Kardashian: τα "πέταξε" πάλι έξω στο twitter
Τότε και τώρα: Πως ήταν οι διάσημες καμπύλες της Kim Kardashian μερικά χρόνια πριν;

 

Keywords
Τυχαία Θέματα