Hi tech όψεις πορσελάνης σε 2 ραντεβού

07:57 5/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Λευκό χαμόγελο σε δύο μόνο μέρες με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Η Άνοιξη έχει μπει πια για τα καλά και εσείς δε σταματάτε να χαμογελάτε. Η μέρα διαρκεί περισσότερο, τα λουλούδια στο μπαλκόνι σας άνθισαν και οι βόλτες στους δρόμους σας ζαλίζουν από τις μεθυστικές μυρωδιές. Εσείς που ντρέπεστε κάθε φορά που θέλετε να χαμογελάσετε και κρύβεστε για να μη σας δει κανείς, μόλις βρήκατε τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να αποκτήσετε το όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο που σας αξίζει.

Ο «άσσος» στο μανίκι σας λέγεται «GlamSmile» και χρησιμοποιεί την πιο hi-tech τεχνολογία που υπάρχει

αυτή τη στιγμή στο χώρο της αισθητικής οδοντιατρικής. Σε δύο μόνο ραντεβού, χωρίς πόνο και με τα πιο σύγχρονα μέσα μπορείτε να έχετε το χαμόγελο που πάντα θέλατε.

Στο πρώτο ραντεβού ο οδοντίατρος παίρνει φωτογραφίες του προσώπου και των δοντιών και σχεδιάζει μαζί σας το νέο σας χαμόγελο. Πολύ συχνά μπορεί να μην χρειαστεί καν αναισθησία ή τρόχισμα των δοντιών. Σε αυτό το ραντεβού μπορεί να γίνει και η λήψη αποτυπωμάτων.

Τα αποτυπώματα στέλνονται στο εξειδικευμένο εργαστήριο GlamSmile, όπου γίνεται ψηφιακό scanning αυτών και στη συνέχεια με το ειδικό 3D software σχεδιάζεται ψηφιακά σε υπολογιστή η κάθε όψη ξεχωριστά έτσι ώστε να έχει το κατάλληλο πάχος και ύψος, ικανό να μεταμορφώσει το σχήμα του κάθε δοντιού, πριν την παραγωγή της.

Το τελικό στάδιο της παραγωγής αναλαμβάνει το πιο σύγχρονο CAD/CAM μηχάνημα, που εγγυάται την απόλυτη ακρίβεια στο αποτέλεσμα, προσφέροντας λεπτές όψεις 0.4 χιλ. σαν φακοί επαφής (ultra-thin veneers) από την πορσελάνη e-max, έτσι ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στο κάθε δόντι ξεχωριστά.

Στο δεύτερο ραντεβού οι όψεις συγκολλούνται στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών. Η διαδικασία κρατάει μια ώρα και τις πιο πολλές φορές δεν χρειάζεται αναισθησία.
Μάλιστα για όσους είναι περίεργοι σχετικά με το αποτέλεσμα, η ψηφιακή τεχνολογία του GlamSmile δίνει την δυνατότητα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ραντεβού να δείτε μια ψηφιακή απεικόνιση (digital preview) στον υπολογιστή, του νέου σας χαμόγελου.

Θέλετε να μάθετε και το πιο σημαντικό; Το νέο αστραφτερό και φυσικό χαμόγελο των ονείρων σας θα διαρκέσει 10-15 χρόνια, χάρη στο νέο υλικό πορσελάνης, ενώ εσείς θα δείχνετε με καμάρι την υπέροχη οδοντοστοιχία σας!

Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό!

 

Πληροφορίες:

Dental Esthetics Clinic
Ελισάβετ Κουκοπούλου
www.dental-esthetics.gr

Τηλ: 210-6727970
Λ. Δημοκρατιας 10, Νέο Ψυχικό
Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα