H Jessica Alba μας μυεί στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις

23:18 4/7/2014 - Πηγή: Queen.gr

Η ηθοποιός μιλάει για τις στυλιστικές της επιλογές και τα αγαπημένα της κομμάτια

Όπου κι αν την πετύχει ο φωτογραφικός φάκος – στο κόκκινο χαλί κάποιας πρεμιέρας, στους δρόμους τους Λος Άντζελες με τα παιδιά της, ή στην καθημερινή της επιδρομή για καφέ- η Jessica Alba είναι, σίγουρα, μία από τις πιο καλοντυμένες γυναικείες παρουσίες. Πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα τόσο τέλεια, αλλά και τόσο αβίαστα στυλάτη; Ξεκινάει από τα basics, και προσθέτει τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Η ηθοποιός μίλησε

στο περιοδικό InStyle για το στυλ της, το καλοκαίρι, αλλά και τον τρόπο που έχει να συνθέτει ολόκληρα looks, γύρω από ένα μόνο fashion item.

Είσαι πολύ γνωστή για τις εμφανίσεις σου. Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου;
Κατάλληλο, αλλά και παιχνιδιάρικο. Μου αρέσει να ντύνομαι ανάλογα με την διάθεσή μου. Κάποιες φορές νιώθω 90's, με επιρροές από το grunge, και φοράω τις DocMartens μου, κάθε μέρα επί μία εβδομάδα. Πρέπει να δεσμεύεσαι απέναντί στις Martens, και, όλα τα άλλα, «χτίζονται» με βάση αυτές.

Από πού ξεκινάς, λοιπόν, για να συνθέσεις ένα look;
Συνήθως τα outfits μου εξελίσσονται γύρω από τα παπούτσια. Μετά, κάποιες φορές, έχω όρεξη να κάνω casual εμφανίσεις, με ένα παντελόνι, ένα t- shirt και ένα blazer, ώστε να δείχνω πιο «επαγγελματική».

Ποια είναι τα κομμάτια- ορόσημο αυτού του καλοκαιριού;
Σίγουρα θα ξαναφορέσω Birkenstocks. Είναι τόσο άνετα. Δεν ξέρω τι να πω γι' αυτό. Δεν είμαι σίγουρη ότι είναι καλή επιλογή. Κάποιοι από τους φίλους μου πιστεύουν ότι είναι το χειρότερο παπούτσι του πλανήτη. Και σε κάποιους άλλους αρέσουν, οπότε δεν είμαι σίγουρη. Αλλά και τα Ancient Greek Sandals- έχω μερικά ζευγάρια, και σίγουρα θα τα φορέσω. Και ένα ζευγάρι λευκά Vans. Κάθε φορά που πρέπει να πάρω αεροπλάνο, βασίζω όλο μου το look στα λευκά Vans μου, αλήθεια. Αν τα παπούτσια και η τσάντα μου είναι λευκά, όλα τα άλλα κομμάτια της εμφάνισής μου μπορούν να είναι πολύχρωμα. Και δεν υπάρχει πιο άνετο παπούτσι για τα αεροδρόμια.

Keywords
Τυχαία Θέματα