Fitandfirm.gr: Για τις γυναίκες που θέλουν να διατηρούν τη φόρμα τους και να παραμένουν ακατανίκητες στο χρόνο!

16:29 1/2/2013 - Πηγή: Queen.gr

Αποδέχονται την ηλικία τους, αισθάνονται καλά και το δείχνουν. Που έχουν ενέργεια και θέλουν να απολαμβάνουν τη ζωή.

Δημιουργός του fitandfirm.gr είναι η Αϊνόλα Τερζοπούλου, η οποία αναζητώντας έναν νέο τρόπο έκφρασης, ένωσε τις δύο επαγγελματικές της ιδιότητες, της δημοσιογραφικής και της δασκάλας Pilates και Body-ART. Μεγαλώνοντας μέσα στη δημοσιογραφική οικογένεια που το 1950 εξέδωσε τη «Γυναίκα» το πρώτο ελληνικό γυναικείο περιοδικό, και σπουδάζοντας παράλληλα

μάρκετινγκ στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, Deree College, άρχισε να αρθρογραφεί από πολύ νωρίς για θέματα μόδας, ευεξίας, ομορφιάς, μουσικής, αρχιτεκτονικής και τέχνης, στα περιοδικά , «Γυναίκα», «Πρακτική» αλλά και αργότερα στο «Vita» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Θεωρώντας την άσκηση, αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας της αλλά και τρόπο ζωής, όταν το 2000 ήρθε σε επαφή με τη μέθοδο πιλάτες, η πληρότητα που της έδωσε την κέρδισε τόσο, ώστε μερικά χρόνια αργότερα θέλησε να εμβαθύνει και να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτή. Όμως εκτός από την άσκηση που προσφέρει το πιλάτες ανοίγει μία άλλη συνειδητότητα. Τη σχέση που έχουμε με το σώμα μας. Αρχίζεις να το αντιλαμβάνεσαι σαν σύνολο, άρρηκτα συνδεδεμένο με το πνεύμα και με τη ψυχή. Αυτή η συνειδητότητα την οδήγησε να συνεχίσει να μαθητεύει και να ασχολείται με εναλλακτικές τεχνικές και πρακτικές όπως το παραδοσιακό thai-yoga massage, που συμβάλλουν στην καλύτερη εμφάνιση, στην υγεία, στην προσωπική ευεξία και ψυχική ευφορία, ανοίγοντας έναν καινούριο δρόμο προσωπικής αναζήτησης. Ο οποίος έχει να κάνει με τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή.

Αυτό ακριβώς μοιράζεται μαζί μας με το «fit and firm», ένα site με άρθρα γύρω από το fitness, την ομορφιά και την ευεξία, που περιλαμβάνει θέματα για τη διατροφή, την υγεία, τη ζωή, μ' ενημερώσεις και πληροφορίες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με παρουσιάσεις και συνεντεύξεις, με ιδέες και συμβουλές.

Απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες προσδιορίζουν ή επαναπροσδιορίζουν τη ζωή τους. Που αισθάνονται νέες για καινούριες εμπειρίες, που μαθαίνουν να αποδέχονται τις καταστάσεις και ν' ανακαλύπτουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους, που θέλουν να φροντίζουν την εμφάνιση τους, να νιώθουν άνετα με την εικόνα τους, όμορφες και γοητευτικές ακόμα και αν ο χρόνος έχει αρχίσει να δείχνει ήδη τα σημάδια του.

Όπως είχε πει και η Κοκό Σανέλ, «Κανένας δεν είναι νέος μετά τα 40, αλλά μπορεί να είναι ακατανίκητος σε όλες τις ηλικίες» .

Keywords
Τυχαία Θέματα