Fashion Trend: στυλ στο μίξερ

Ένα μπέρδεμα από προτάσεις έρχονται ανάγουν το mix n' match σε τέχνη.

Το μπέρδεμα του στυλ έρχεται να επικρατήσει στη φετινή σεζόν. Συνδυάστε υφές και υφάσματα, τολμήστε τους πειραματισμούς και τις αλλαγές, αναμείξτε χρώματα και διαφορετικά σχέδια. Το mix n' match δίνει τη δυνατότητα για απίστευτες εκκεντρικότητες, αρκεί πάντα να υπάρχει από πίσω ένα συγκεκριμένο στυλ για

να το στηρίζει.

O οίκος D&G συνδυάζει διαφάνεια με fur jacket, χρωματιστά κοσμήματα, μπλούζα με μεγάλα logo και αθλητικά παπούτσια. Ο οίκος Dries Van Noten βάζει τα φαρδιά πουλόβερ να γίνονται σετ με print ή φλοράλ φούστες από σατέν ύφασμα. Οι Dsquared2 βάζει το τζιν παντελόνι με δερμάτινο κόκκινο jacket και ένα μάλλινο ύφασμα στη μέση που κοντράρει ακόμα περισσότερο τις αντιθέσεις. Ο οίκος Etro μιξάρει ασημένιο glam παντελόνι με πουλόβερ και μια κάπα σε φλοράλ αναφορές. Η Missoni βάζει tribal σχέδια με leather animal print jacket. O οίκος Balenciaga φοράει με θράσος φλοράλ φούστες στην ίδια σελίδα με ρίγες και περίεργα υφάσματα.

Βάλτε το mix n' match στην γκαρνταρόμπα σας και παίξτε μέχρι εκεί που δεν σας παίρνει. Εκμεταλλευτείτε τις επιλογές, οι οποίες στο συγκεκριμένο trend είναι απεριόριστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα