Eλένη Μενεγάκη: "Ο χωρισμός με τον Γιάννη Λάτσιο και πως προστάτευσα τα παιδιά μου"

Τοποθετήθηκε αφού ήρθε σε δύσκολη θέση μετά απο ερώτηση που δέχτηκε απο την καλεσμένη της.΄Ενα κοινωνικό θέμα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες και μια απάντηση για το διαζύγιο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο στην ελληνική σόουμπιζ.

"Αν ζούσα σε μία άλλη χώρα και ερχόμουν καλεσμένη εκεί να σου τα πω, θα σου τα έλεγα" είπε η Ελένη Μενεγάκη απάντώντας στην ερώτηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για το πως διαχειρίζεται το θέμα με τα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της.

"Είναι

πάρα πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις παιδιά, όταν εσύ είσαι ένα πρόσωπο που σε ξέρει πολύς κόσμος και γράφονται για εσένα πράγματα συζητιούνται για εσένα πράγματα και τα παιδιά σου μεγαλώνουν σε αυτή την κλειστή κοινωνία" είπε η Ελένη αιτιολογώντας την απόφασή της να προστατεύσει τα παιδιά από την έκθεση ακόμα περισσότερο τώρα που είναι χώρια οι γονείς τους και μπορεί κάτι που θα ειπωθεί να τα βλάψει.

Είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια και ανέπτυξε μια σκέψη που λέει πολλά στα μηνύματα που στέλνει. Μπορεί να έχει άψογες σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά είναι πολλά αυτά που θα θέλαμε να μάθουμε και άφησε να εννοηθούν στην συνένετευξη που έπαιρνε στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα