Eίμαι με ένα παιδί του οποίου όλη η ζωή γυρίζει γύρω από την πρώην του!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι 22 ετών κ έχω σχέση εδώ κ κάποιους μήνες αλλά αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Εκείνος είχε πάρα πολλά χρόνια σχέση η οποία τελείωσε ένα χρόνο πριν αλλά απ ότι φαίνεται ουσιαστικά ακόμα μένει με το δικό της τρόπο. Το αγόρι μου δουλεύει με τους γονείς της κοπέλας, τα αδέρφια της είναι κολλητοί του και καθημερινά αναφερόμαστε στη σχέση αυτή. Η πρώην του έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένεια του και συνεχώς αναφέρονται μπροστά μου γι αυτήν. Εκείνος ισχυρίζεται

ότι έχει τελειώσει και ότι απλά θέλει να έχει αυτήν την επαφή με το περιβάλλον της εφόσον το νιώθει σαν δικό του μετά από τόσα χρόνια!Οι δυο τους δεν μιλάνε. Εμένα όμως με ενοχλεί το ότι πρέπει να βγαίνω με τα αδέρφια της ( εφόσον αυτή είναι η παρέα του) κ να ξέρω ότι ακόμα ουσιαστικά συνδέεται με εκείνη. Το θέμα είναι ότι το τελευταίο καιρό μου είπε ότι με βλέπει πολύ σοβαρά (είναι μεγαλύτερος) κ ότι θέλει σε λίγο καιρό να επισημοποιηθεί! Τι μπορώ να κάνω? Νιώθω ότι πνίγομαι..Τον αγαπάω αλλά πως μπορώ να κάνω ένα τόσο μεγάλο βήμα όταν ξέρω ότι όλη του η ζωή κατά κάποιο τρόπο συνδέεται ακόμα με τη δική της?? Μήπως τελικά πρέπει να το αφήσω??

Η απάντηση του Queen.gr

Αυτές οι ιστορίες είναι συνήθως φαύλος κύκλος. Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν μιλάνε. Άρα υπάρχει ακόμη ένταση. Ξέρω φυσικά πως δεν είναι εύκολο κάποιος να βρει νέα δουλειά εύκολα τη σήμερον ημέρα, ούτε και να αλλάξει τους φίλους του.

Αν σε βλέπει σοβαρά και κατά τα άλλα η σχέση σας είναι καλή ίσως απλά πρέπει να του μιλήσεις- από τη στιγμή που αισθάνεσαι το ίδιο. Να του ξεκαθαρίσεις πως από τη μία δεν θες να ανακατευτείς και να του πεις να κάνει πέρα ανθρώπους που αποτελεούν κομμάτι του αλλά να ξεκαθαρίσεις πως δεν μπορείς να ακούς συνεχώς για μια σχέση που έχει τελειώσει, όσο κι αν τα άτομα γύρω του σχετίζονται με κείνη. Ότι είναι άσχημο για σένα να υπάρχει συνεχώς αυτό το ερέθισμα και έλειψη σεβασμού από τους γύρω σας (ή ίσως έλειψη συναίσθησης του τι συμβαίνει) ως προς τη σχέση σας.

Θα πρέπει σίγουρα να το συζητήσεις. Ήρεμα πάντα και ξεκάθαρα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα