Diane Kruger: Όταν είναι απασχολημένη, ξεχνάει να φάει!

08:02 4/7/2012 - Πηγή: Queen.gr

Mα είναι δυνατόν;

Η διάσημη ηθοποιός και style icon Diane Kruger σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, προέβη σε κάποιες αποκαλύψεις για την καθημερινή της ζωή οι οποίες μας έκαναν να χαμογελάσουμε με καχυποψία. Παρά το γεγονός ότι η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας, ουδείς ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με αυτό, και το ενδιαφέρον μονοπώλησε η διατροφή και γενικά τα beauty

tips, της εντυπωσιακής ηθοποιού.

Αποκάλυψε λοιπόν ότι μισεί το βαρύ μακιγιάζ γιατί θεωρεί ότι αλλοιώνει το πρόσωπό της. Επίσης είναι οπαδός του όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο. Μέχρι εδώ καλά... Σχετικά με τα υπόλοιπα μυστικά ομορφιάς της, κινήθηκε στα στενά όρια του ύπνου τουλάχιστον 8 ώρες την μέρα αλλά και του χορού για να διατηρείται σε φόρμα.

Όταν όμως η κουβέντα έφτασε στις διατροφικές της συνήθειες, η Diane μας άφησε άφωνους καθώς αποκάλυψε ότι σε περιόδους στις οποίες είναι πολύ απασχολημένη με τα επαγγελματικά της κυριολεκτικά... ξεχνάει να φάει! Είναι κάτι το οποίο δεν κάνει επίτηδες απλά δεν το αναζητά ο οργανισμός της σύμφωνα πάντα με την ίδια!

Αν όντως ισχύει αυτό, απορούμε πως μπορεί να συγκεντρωθεί με το γουργουρητό της κοιλιάς της!

Διαβάστε επίσης: Η Diane Kruger με Christian Dior Couture

Diane Kruger: Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση

Keywords
Τυχαία Θέματα