Be exclusive: Πες τη «δική σου» προσωπική ιστορία με κοσμήματα PANDORA!

Αν θέλετε να κερδίσετε το δικό σας μοναδικό βραχιόλι PANDORA, τώρα είναι η ευκαιρία, μέσα από το διαγωνισμό Be Exclusive, που διεξάγεται μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2013.

Η εταιρεία PANDORA, γνωστή για τα ξεχωριστά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες, υποδέχεται το χειμώνα με ιδιαίτερες, μοναδικές συλλογές κοσμημάτων που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, αλλά και έναν "Be exclusive" διαγωνισμό.

Κάθε γυναίκα είναι

μοναδική και κάθε μία ζει τις δικές της μοναδικές στιγμές ανάλογα με τον τρόπο ζωής και το δικό της μοναδικό στυλ. Φιλοσοφία της PANDORA είναι να δημιουργεί ξεχωριστά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες! Τι λοιπόν πιο ιδιαίτερο από ένα βραχιόλι PANDORA που προσφέρει ακριβώς αυτό: Προσωπικό στυλ σχεδιασμένο από εσάς αποκλειστικά και μόνο για εσάς.

Κάθε βραχιόλι PANDORA είναι μοναδικό, αφού δημιουργείται με σύμβολα PANDORA, που ταιριάζουν ανάλογα με την προσωπικότητα και το στυλ, θυμίζουν αξέχαστες στιγμές της ζωής μας, αλλά εκφράζουν και τις επιθυμίες μας. Αφήνοντας τη φαντασία ελεύθερη, εμπνεόμαστε και δημιουργούμε τους δικούς μας προσωπικούς συνδυασμούς. Μέσα από μία πλούσια συλλογή με πάνω από 2 εκατομμύρια συνδυασμούς, μπορεί κανείς να προσθέσει πολυτέλεια στην καθημερινότητα του σε προσιτή τιμή.
H μοναδική συλλογή αναμνήσεων με σύμβολα PANDORA (charms), ξεκινά με τη βάση που μπορεί να είναι αλυσίδα ή δέρμα, ανάλογα με το προσωπικό στυλ του καθενός και με ένα ή περισσότερα σύμβολα της επιλογής μας, ενώ σταδιακά μπορούμε να προσθέτουμε charms, για κάθε προσωπική και μοναδική μας στιγμή.

Αν θέλετε να κερδίσετε το δικό σας μοναδικό βραχιόλι PANDORA, τώρα είναι η ευκαιρία, αφού μέσα από το διαγωνισμό Be Exclusive, που διεξάγεται μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2013, στο www.pandorashop.gr/beexclusive μπορείτε να δημιουργήσετε και -γιατί όχι- να κερδίσετε το βραχιόλι των ονείρων σας, αλλά και πολλά άλλα δώρα PANDORA. Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή σας, είναι να γίνετε μέλος του PANDORA CLUB και να δημιουργήσετε μια «Λίστα Επιθυμιών». Τα μέλη του club απολαμβάνουν επιπλέον μοναδικά προνόμια, χωρίς καμία υποχρέωση. Επειδή τα κοσμήματα PANDORA αποτελούν το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση, η δημιουργία της προσωπικής «Λίστας Επιθυμιών», δίνει στα αγαπημένα πρόσωπα τη χαρά, να «ανακαλύψουν» όλα εκείνα τα σύμβολα που θα ήθελε κανείς να αποκτήσει και σε τιμές που ξεκινούν μόλις από 19 ευρώ!

Η συλλογή κοσμημάτων PANDORA περιλαμβάνει όμως, εκτός από βραχιόλια και σκουλαρίκια, δακτυλίδια, μενταγιόν και ρολόγια, όπου επίσης μπορούμε να προσθέτουμε το προσωπικό μας στοιχείο, αλλάζοντας για παράδειγμα στεφάνη στο ρολόι, λουράκι ή μπρασελέ.
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι, όλα τα κοσμήματα PANDORA είναι μασίφ, κατασκευάζονται από πολύτιμα υλικά υψηλής ποιότητας, χρυσό 14 καρατίων ή ασήμι 925, με ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net ή www.pandorashop.gr για τις online αγορές σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα