Backstage στο show υψηλής ραπτικής του Dior!

Τι συμβαίνει στα παρασκήνια, λίγο πριν το φαντασμαγορικό show βγει στην πασαρέλα;

Αυτή τη σεζόν ο Gerard Uferas και ο Luigi Tadini, επισκέφθηκαν τα παρασκήνια αποφασισμένοι να πιάσουν στα πράσσα τον creative director του οίκου Dior, Raf Simons και την ομάδα του να στήνουν το show και να προσαρμόζουν τα κομμάτια υψηλής ραπτικής. Μόλις κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες.

Ο

Christian Dior ξεκίνησε το atelier του το 1946 στα 30 του την λεωφόρο Montaigne στο Παρίσι και εκεί παραμένει μέχρι σήμερα ο οίκος. Η θρυλική ομάδα του Dior, απαρτίζεται από τον hairstylist Guido Palau και την makeup artist Pat McGrath. Πρότειναν λεία και μίνιμαλ, τραβηγμένα πίσω μαλλιά σε συνδυασμό με γυαλιστερά χείλη.

Για το τρίτο του show στα ηνία του οίκου Dior, ο Raf Simons, ζήτησε από τους φωτογράφους Patrick Demarchelier, Terry Richardson, Paolo Roversi και Willy Vanderperre να φωτογραφίσουν όλα τα μοντέλα το πρωί πριν το show και να δημιουργήσουν μία προβολή από τις εν λόγω εικόνες για την ώρα της επίδειξης στο ξενοδοχείο Des Invalides την πρώτη Ιουλίου 2013- όπου βρίσκεται και ο τάφος του ναπολέοντα. Δείτε τις φωτογραφίες παραπάνω!

Keywords
Τυχαία Θέματα