Aσχολείται μαζί μου και μιλά για μένα αλλά δεν έχει κάνει ποτέ κίνηση να με πλησιάσει!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα,είμαι 30 ετών και πριν 2 χρόνια γνώρισα έναν άνδρα αρκετά μεγαλύτερο από μένα που μόλις κοιταχτήκαμε υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον,που αργότερα εξελίχτηκε σε αμοιβαίο έρωτα...τον γνώρισα σε κάτι σεμινάρια που τα έκανε εκείνος και παρ'ότι υπήρχαν υπονοούμενα κατά την διάρκεια αυτών,κανείς από τους δύο δεν έκανε κίνηση να πει κάτι περισσότερο...ο καιρός κύλησε ,τα σεμινάρια τελείωσαν και

εγώ έφυγα...εκείνος όμως που με σκεφτόταν ακόμα έβαλε κάποια άτομα να μου μιλήσουν.Χωρίς συγκεκριμένες κουβέντες,αλλά με υπονοούμενα(προφανώς για να δουν τις διαθέσεις μου) κάθε τόσο μου μίλαγαν για αυτόν.Παρ΄'οτι εγώ σ'όλο αυτό το πανηγύρι ήμουν θετική,δεν έκανε καμμία κίνηση για να γνωριστούμε..
Αντ΄αυτού μάθαινα ότι συζητούσε δεξιά και αριστερά προσωπικά μου θέματα(που έτυχε να μάθει από τρίτους)που με έθιγαν και με στεναχωρούσαν...όλα αυτά δήθεν για να με πλησιάσει και να με προστατεύσει.
Αφού μετά από όλο αυτό,που δεν έβγαινε πουθενά εγώ απομακρύνθηκα,τον Ιανουάριο που μας πέρασε εγκαταστάθηκε στη δική μου πόλη και άρχισε να με παρακολουθεί..έχει κάνει δύο απόπειρες να με προσεγγίσει,αλλά με την προυπόθεση ότι θα του μίλαγα εγώ...εγώ μετά από όλο αυτό τον διασυρμό και το τίποτα ουσιαστικά,δεν είχα κανένα λόγο να του μιλήσω....ακόμα κάνει βόλτες τριγύρω και με κοιτάει....Οι περισσότεροι που τους εξιστόρησα το γεγονός,μου είπαν ότι μάλλον δεν πάει καλά κ εκτός αυτού,είναι και κακοήθης...και ζηλεύει....Κάποια γνώμη επιπλέον;;;

H απάντηση του Queen.gr

Έχω μία σημαντική ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ: Τι εννοείς, αμοιβαίο έρωτα;;;; Μου λες πως δεν έχετε μιλήσει για αυτό. Ότι κανείς σας δεν έκανε κίνηση να πει κάτι. Κάνατε κάτι τελικά; Αν δεν κάνατε και αν ποτέ -μεγάλος άνθρωπος είναι- δεν ήρθατε σε επαφή, που ξέρεις ότι ήταν αμοιβαίος έρωτας;

Είσαι 30 χρονών και ακούς τα λόγια τρίτων; Όποιοι και αν είναι αυτοί οι τρίτοι κάθεσαι και τους ακούς; Δεν σου λέω ότι σου λένε ψέμματα, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος δεν σου έχει πει κάτι ΔΕΝ μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα. Ακόμη κι αν είναι ο πιο κακοπροαίρετος και παράξενος άνθρωπος στον κόσμο και μιλά για τα προσωπικά σου, μην ασχολείσαι. Δεν καταλαβαίνω επίσης πώς αυτοί οι άλλοι τρίτοι, μιλούν για σένα και σε εκθέτουν.

Πάντως να ξέρεις πως για μας μπορεί να μιλά ο καθένας. Ο οποιοσδήποτε και να μην το ξέρουμε καν. Μας αφορούν οι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε πραγματική επαφή. Οι άνθρωποι που μας μιλάμε και οι άνθρωποι που μοιραζόμαστε, εκφράζουμε ευθέως συναισθήματα.

Δεν μπορείς να ξέρεις αν μιλούσε για σένα για να σε προστατεύσει, αν είναι δήθεν ή όχι, αν ήθελε να σε πλησιάσει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις υποθέσεις αυθαίρετα.

Δύο πράγματα μου βγάζει αυτή η ιστορία: Ή ότι ο τύπος είναι στον κόσμο του απλά κι οι γύρω σου όπως κι εσύ έχεις παρερμηνεύσει το θέμα πιστεύοντας ότι υπάρχει άλλο κίνητρο στην ενδεχομένως μη συνειδητοποιημένη συμπεριφορά του, είτε ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΝΤΩΣ. Και στις δύο περιπτώσεις ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ και μην συζητάς καν γι αυτόν. Λογική δεν βγάζει και δεν έχει νόημα. Είναι απλό,.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα