5 tips για νεανικό δέρμα

Eφαρμόστε τα και δείτε θαύματα!

Το δέρμα μας είναι ο καθρέφτης, όχι μόνο της ηλικίας μας αλλά και της υγείας μας. Αν πιστεύετε ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας σας, θα πρέπει να επαναπαυθείτε και να μην το φροντίζετε καθόλου, τότε δυστυχώς είστε πολύ γελασμένες. Παρακάτω σας έχουμε 5 tips για να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό, τα οποία πολύ πιθανό ήδη να γνωρίζετε, αλλά αποφεύγετε να τα εφαρμόσετε...

1. Η ακμή δεν εμφανίζεται μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα. Συνήθως η πλάτη και το στήθος, δηλαδή τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου

σώματος, είναι αυτά που επηρεάζονται. Δώστε μεγαλη βάση στα ρούχα σας τα οποία θα πρέπει να είναι καθαρά ενώ δοκιμάστε να κάνετε ντους με ένα ειδικό αφρόλουτρο.

2. Μην ξεχνάτε να πλένετε το πρόσωπό σας 2 φορές την μέρα. Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και ένα ειδικό σαπούνι το οποίο δεν θα αφυδατώσει το δέρμα σας. Πλύντε με κυκλικές κινήσεις και αποφύγετε τα προιόντα απολέπισης τα οποία θα κάνουν το δέρμα σας τραχύ και πιθανότατα να το ερεθίσουν.

3. Μην αγγίζετε το πρόσωπό σας. Πολλές φορές είτε από συνήθεια είτε από αμηχανία αγγίζουμε το πρόσωπό μας με αποτέλεσμα να του μεταφέρουμε αμέτρητα μικρόβια τα οποία προκαλούν ερεθισμό ή λιπαρότητα του δέρματος. Τα χέρια μακριά λοιπόν.

4. Το δέρμα σας και κυρίως αυτό του προσώπου, ταλαιπωρήθηκε πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το μυστικό είναι, ακόμα και κατά τους χειμερινού μήνες να μην ξεχνάτε την αντηλιακή προσώπου έτσι ώστε να είναι πλήρως προστατευμένο.

5. Μην ξεχνάτε την ενυδάτωση του δέρματος έτσι ώστε να μένει λαμπερό και υγιές. Επιλέξτε μία κρέμα που να ταιριάζει στον τύπο δέρματός σας και αμέσως θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:

Διώξτε τους μαύρους κύκλους εύκολα και γρήγορα

Τρικ για να δείχνουν τα δόντια σας πιο λευκά

Οι πέντε υγιεινές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα